Προσπαθεί να αφήσει πίσω της οτιδήποτε τη βαραίνει. Με αξιοθαύμαστο μεγαλείο ψυχής η Ιωάννα Παλιοσπύρου επιδιώκει να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της. Θέλει να ξεκινήσει να γράφει το δικό της καινούργιο κεφάλαιο στην καθημερινότητά της, η γυναίκα που συγκλόνισε το πανελλήνιο μέσα από την επίθεση που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 με βιτριόλι έξω από τον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα. Σήμερα, ενάμισι χρόνο περίπου μετά η ίδια αποδεικνύει πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Η Ιωάννα, λοιπόν, αποφάσισε να φροντίσει για την καλή φυσική της κατάσταση υπό τις οδηγίες της Χριστίνας Πάζιου. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μάλιστα, ανέβασε σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με hoodie σε φλούο τόνους και αθλητικό κολάν σε μπλε τόνους η Ιωάννα ακολουθεί μια σειρά από αερόβιες ασκήσεις για μυική ενδυνάμωση πάντα υπό την επίβλεψη της ειδικού.

Σε άλλο βίντεο κάνει spinning, δηλαδή στατικό ποδήλατο στο γυμναστήριο. Από πάνω της ακριβώς φαίνεται η επιγραφή με το motto, «Το σώμα καταφέρνει ότι το μυαλό πιστεύει». Είναι ίσως ο τρόπος της Ιωάννας που δηλώνει πως όλα είναι μέσ στο μυαλό μας. Είναι κάτι που και η ίδια πρεσβεύει, αν κρίνουμε από τον τρόπο ζωής της και τα μηνύματα που φιλοδοξεί να περάσει σε κάθε άνθρωπο.

Στο πρόσφατο podcast της Ιωάννας με τον ψυχίατρο που την παρακολουθεί από το συμβάν και μετά, η Ιωάννα έδωσε στου ακροατές ένα ακόμη μάθημα ζωής. Την περασμένη εβδομάδα η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε μαζί με τον ψυχίατρό της Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Ιωάννα». Ο διάλογός της με τον ειδικό είχε δυνατές στιγμές συγκίνησης. Αναμενόμενο αφού αφού η ιστορία της Ιωάννας συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Μάιο του 2020. Στη συνέχεια ωστόσο η εξέλιξη είχε μια αναπάντεχη τροπή αφού μέσα από τη δικαστική της μάχη βγήκε πιο δυνατή από πριν. Η ιστορία αυτή την ανέδειξε σε σύμβολο δύναμης, αγώνα και ελπίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ