Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ. Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, η ίδια τόνισε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως εξήγησε, είναι πολύ δύσκολο για την Ιωάννα όταν υπάρχουν τόσο εκτεταμένα εγκαύματα κάποιοι γιατροί είναι πολύ ωμοί. Ακόμη και με τη σκληρή αλήθεια, η Ιωάννα είναι τόσο αποφασισμένη να τα καταφέρει, να τους διαψεύσει όλους και να μπορέσει να πετάξει τη μάσκα. να νιώθει όμορφα με το τελικό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να μην σοκάρεται μόλις βγάλει τη μάσκα».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή η μάσκα δεν τη φοράει για λόγου αισθητικούς αλλά για λόγους υγείας. Πρέπει να πιέζονται όλα αυτά τα μοσχεύματα για να σταθεροποιηθούν πάνω στο πρόσωπό της. Θέλω να πιστεύω πως θα φτάσουμε εκεί. Υπάρχουν τρόποι με τη βοήθεια της τεχνολογίας να βελτιώσει κάποιος την όψη του. Θα πάρει χρόνο, αλλά η Ιωάννα θα παλέψει και θα τα καταφέρει».

Δείτε τι σχετικό βίντεο:

Θυμίζουμε πως οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν πρόσφατα ειδικούς γιατρούς στο Παρίσι για να τσεκάρουν την πορεία της ανάρρωσης της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Εκεί η κοπέλα έζησε δύσκολες στιγμές ακούγοντας τη σκληρή αλήθεια για τα εγκαύματα στο πρόσωπό της και στο δέρμα της γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ