Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε σήμερα ενώπιων της 18ης τακτικής ανακρίτριας. Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνα, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης. Έπειτα ήρθε αντιμέτωπη με ανακριτή και Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. Κατά την προσαγωγή της η Ρούλα Πισπιρίγκου απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Μια συγκλονιστική φωτογραφία από την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου κάνει τον γύρο του διαδικτύου και την παρουσίασε και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Λίγο νωρίτερα στην εκπομπή είδαμε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου να «σπάει» τη σιωπή της και να μιλά μετά τη σύλληψη της κόρης της και την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου. Γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που μεγάλωσα ως μητέρα και πατέερας μαζί. Τα εγγόνια μου τα ζούσα συχνά και έμεναν αρκετές φορές εδώ. Όταν δεν είχαν σχολείο και τα Σαββατοκύριακα τα παιδιά ήταν κοντά μας. Τα παιδιά μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ που ζούμε για να πούμε ότι ζούμε. Είναι μια τραγωδία και κάτι παραπάνω από αυτό για εμένα», είπε αρχικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και συνέχισε μιλώντας για τις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στους θανάτους των παιδιών της: «Η Ρούλα έκλαιγε και πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει και θα ουρλιάξει. Το έκανε όμως στην Τζωρτζίνα. Ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας γιατί είχε χάσει ήδη δυο παιδιά», είπε και ανέφερε: «Αν η Ρούλα ήθελε, όπως λένε να κρατήσει τον άνδρα της μέσω της Τζωρτζίνας, δεν θα τη σκότωνε. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι η Ρούλα σκότωσε τα παιδιά της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ