Για πρώτη φορά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου «σπάει» τη σιωπή της και μιλά μετά τη σύλληψη της κόρης της και την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της, αλλά και η αδελφή της αποκαλύπτουν ότι στηρίζουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν θέλει να πιστέψει ότι η κόρη της έκανε κάτι τέτοιο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου. Γιατί ξέρω το παιδί μου. Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου, αλλά είναι το παιδί που μεγάλωσα ως μητέρα και πατέερας μαζί. Τα εγγόνια μου τα ζούσα συχνά και έμεναν αρκετές φορές εδώ. Όταν δεν είχαν σχολείο και τα Σαββατοκύριακα τα παιδιά ήταν κοντά μας. Τα παιδιά μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ που ζούμε για να πούμε ότι ζούμε. Είναι μια τραγωδία και κάτι παραπάνω από αυτό για εμένα», είπε αρχικά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και συνέχισε μιλώντας για τις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στους θανάτους των παιδιών της: «Η Ρούλα έκλαιγε και πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει και θα ουρλιάξει. Το έκανε όμως στην Τζωρτζίνα. Ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας γιατί είχε χάσει ήδη δυο παιδιά», είπε και ανέφερε: «Αν η Ρούλα ήθελε, όπως λένε να κρατήσει τον άνδρα της μέσω της Τζωρτζίνας, δεν θα τη σκότωνε. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι η Ρούλα σκότωσε τα παιδιά της».

Λίγο αργότερα μάλιστα η μητέρα της ανέφερε: «Δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι τέτοιο. Η Ρούλα έχει την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς της. Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα είμαι στο πλευρό της Ρούλας».

Τι ανέφερε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή μίλησε και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία αποκάλυψε ποιους ενημέρωσε όταν συνέλαβαν την κατηγορουμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ