Μέσα από τον δικηγόρο της στην Ελλάδα Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η Εύα Καϊλή μίλησε για πρώτη φορά συγκεκριμένα για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Ό,τι επαφές έκανα με το Κατάρ έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της πρόεδρου του Ευρωκοινοβουλίου” είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συμπληρώνοντας ότι η γνωστή πολιτικός σπάει τη σιωπή της και μιλά μέσω εκείνου.

Δείτε το βίντεο:

«Το Κατάρ δεν είχε κανένα λόγο να δώσει χρήματα στην Εύα Καϊλή. Δεν την είχαν καμία ανάγκη» είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι αλλά και σε βαλίτσα. Τόνισε επίσης ότι η Εύα Καϊλή δεν δωροδοκήθηκε.

Στο μεταξύ για πρώτη φορά η Le Soir που αποκάλυψε και το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η γνωστή πολιτικός, Eύα Καϊλή, δημοσίευσε φωτογραφία με τα χρήματα που κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της βελγικής Le Soir τόσο από το σπίτι του Ιταλού βουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντσέρι όσο και στο σπίτι της Εύας Καϊλή, βρέθηκαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ