Η 24χρονη κοπέλα η οποία κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει δημόσια. Ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων έχοντας στο πλευρό του την 24χρονη Γεωργία.

«Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουΐτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς», αναγραφόταν στο βίντεο. Επιπλέον ο δημοσιογράφος, προαναγγέλλοντας τη συνέντευξη που θα ακολουθήσει στο site του, ανέφερε: «Η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει. Και η Γεωργία δεν είναι μόνη. Το γιατί θα το μάθετε σύντομα».

«Σας το είχα υποσχεθεί… Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολιτικούς φίλους τους», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο Twitter.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News, έπειτα από τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στο αίμα της άτυχης κοπέλας ανιχνεύθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα του ανθρώπου αλλά και παρουσία αλκοόλ.

Η συγκεκριμένη ουσία όπως αναφέρθηκε προκαλεί παράλυση και επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο η μαρτυρία της στην οποία κατέθεσε ότι από κάποια στιγμή και έπειτα άρχισε να νιώθει παράξενα με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να ξυπνήσει την επόμενη ημέρα χωρίς την παραμικρή μνήμη των γεγονότων που μεσολάβησαν.

Αναμένεται μέσα στην ημέρα ή αύριο να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή καθώς μετά τα νέα στοιχεία το κατηγορητήριο αναβαθμίζεται και οι δράστες μπορούν να αντιμετωπίσουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ