Μία νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε αυτή την φορά στη Λακωνία, αργά το βράδυ της Κυριακής. Αρχικά ένας 40χρονος άνδρας κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και τους είπε να πάνε στο σπίτι καθώς είχε σκοτώσει την γυναίκα του.

Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο 40χρονος πριν το έγκλημα στη Λακωνία, δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό το οποίο θα συνέβαινε, όταν στραγγάλισε τη σύζυγό του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Πίσω από το στημένο χαμόγελο του δράστη, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο ίδιος όχι μόνο δεν αγαπούσε τη σύζυγό του, αλλά την ζήλευε παθολογικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η ομολογία του προκαλεί σοκ, καθώς ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε ότι έχασε τον έλεγχο όταν η 36χρονη του αντιμίλησε και τον έβρισε , λέγοντας πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει.

«Δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα», φέρεται να είπε ο F.H. στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ευρώτα και συνέχισε: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».

Ο γυναικοκτόνος αφού στραγγάλισε τη σύζυγό του, έφυγε από το σπίτι, ενώ τα δύο αγοράκια του ζευγαριού , ηλικίας 11 και 9 χρονών αντίστοιχα, κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούν το φονικό.

Λίγη ώρα μετά ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και τους είπε «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ζευγάρι εργαζόταν χρόνια σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή, ήταν φιλήσυχοι και γενικά δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ ούτε είχε προηγηθεί ποτέ καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δράστης συνελήφθη, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σημειώνεται πως αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα μας από την αρχή του έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ