Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο. Η άτυχη 32χρονη έχασε τη ζωή της μετά από δύο σφαίρες που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. O δράστης προσέγγισε χθες το θύμα με αυτοκίνητο, την πυροβόλησε με καραμπίνα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Η εξαδέλφη της, Μαρία μίλησε στον ΑΝΤ1 και συγκλόνισε με όσα αποκάλυψε: «Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις», της είχε πει παρακολουθώντας αντίστοιχες υποθέσεις στην τηλεόραση.

«Έχουμε μεγαλώσει όλοι μαζί. Ήμασταν σαν αδέλφια με τη Δώρα. Πριν από οκτώ μήνες είχαν κάνει σχέση. Φαινόταν υπερπροστατευτικός αλλά δεν μπορούσα να κατανοήσω τον τρόπο που φερόταν. Όταν νοίκιασαν σπίτι και έμειναν μαζί, εκείνος άρχισε να έχει συμπεριφορά πολύ διαφορετική. Μου είπε ότι την πιέζει πάρα πολύ. Η Δώρα δεν θα δεχόταν βίαιη, κακοποιητική συμπεριφορά. Την ζήλευε πάρα πολύ. Μπήκε στο κινητό της και της έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον παππού μας. Οι γονείς της τής είχαν πει ότι το σπίτι σε περιμένει…», είπε η Μαρία.

«Eκείνος όταν πήγαν στην Κάλυμνο την ξεφτίλισε. Έλεγε ότι η γυναίκα πρέπει να είναι σπίτι και να μεγαλώνει παιδιά. Η ξαδέλφη μου του είπε δεν ταιριάζουμε και χωρίζουμε. Όταν του το είπε αυτό «τις πρώτες μέρες είχε έρθει στο σπίτι των γονιών της κι έλεγε εγώ τη λατρεύω και εκείνοι είπαν ότι είναι 30 χρόνων και αποφασίζει μόνη της. Η Δώρα έπειτα από ένα διάστημα έλεγε ότι «σταμάτησε να με ενοχλεί και της λέγαμε «ύποπτο». Πού να ξέρουμε τι θα ακολουθήσει», τόνισε η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε και μία καλή της φίλη.
Όπως είπε «είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που έγινε γιατί προχθές μιλούσαμε μαζί της. Πάνω στην κουβέντα που κάναμε μου έλεγε και για τη σχέση αυτή που είχε και ήταν λες και ήταν προφητικό γιατί όσες φορές μιλούσαμε συνήθως δεν μιλούσε για τα προσωπικά της και προχθές ανοίχτηκε.

Μου είπε «ευτυχώς κατάφερα και ξέφυγα από αυτόν τον άνθρωπο». Την είχε αποκόψει από τις φίλες της, δεν την άφηνε να μιλάει μαζί τους και μια φορά όταν άργησε να γυρίσει την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι, δεν την άφηνε να βγαίνει στο μπαλκόνι να καπνίζει έπειτα από κάποια ώρα. Είχε καταλάβει επίσης ότι της χάκαραν τον υπολογιστή και είχε απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και βρήκαν ότι το στίγμα ήταν από το σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ