Tον Μάιο του 2022 με ομόφωνη απόφαση το δικαστήριο επέβαλε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας καθώς και την ψευδή κατάθεση κατ΄ εξακολούθηση.

Πριν από μερικές εβδομάδες το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Thenewspaper.gr ανέφερε ότι η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, Σούζαν, αποφάσισε να μετεγκατασταθεί με την εγγονή της Λυδία στις Φιλιππίνες, όπου ζει μόνιμα η αδερφή της Καρολάιν.

Μόνο μέσω Skype η επικοινωνία

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε καθώς, όπως έγινε γνωστό, στις 25 Νοεμβρίου θα διευθετηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η επικοινωνία της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα» επιθυμία της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς είναι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να επικοινωνούν με τη μικρή Λυδία μόνο μέσω Skype και όχι δια ζώσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ταξίδευαν στην Αλόννησο όπου συναντούσαν την εγγονή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ