Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Οι αρχές βρίσκονται ένα βήμα από τη σύλληψη ατόμου από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας OnTime, μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί εναντίον του συνεργού ένταλμα σύλληψης, αφού όπως φαίνεται προκύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το συγκεκριμένο άτομο δεν εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία αλλά φέρεται στη συνέχεια να βοήθησε τον πιλότο να κρύψει πως ήταν ο δολοφόνος της συζύγου του.

Οι αρχές θεωρούν πως ο συνεργός που βοήθησε τον 32χρονο προκειμένου να «σβήσει» κάθε ίχνος, είναι το άτομο που απειλούσε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Συγκεκριμένα, η τελευταία είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «…Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», της έλεγε ο άγνωστος με αγριεμένο ύφος, στο τηλέφωνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ