Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στο φως στο φως δύο σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα για την υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν πρόκειται για τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο.

Στο τηλεφώνημα αυτό η μητέρα περιγράφει στις φίλες της τη συμβαίνει στην 9χρονη και στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και τοποθετείται χρονικά μετά το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο», λέει στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο. Πίσω ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ, που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού.

Στο επόμενο απόσπασμα μιλά εξαγριωμένη στις φίλες της. «Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους.»

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από πληροφορία που ήρθε στο «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να υπάρξει επικοινωνία με το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία της μικρής Τζωρτζίνας. Από την πλευρά τους επιβεβαίωσαν ότι η μητέρα ζήτησε η μικρή να θαφτεί μαζί με το τάμπλετ που είχε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ