Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας. Έπειτα από πληροφορία που ήρθε στο «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να υπάρξει επικοινωνία με το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία της μικρής Τζωρτζίνας.

Η δημοσιογράφος συνομίλησε με το γραφείο τελετών και επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε. Δηλαδή ότι η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε η μικρή να θαφτεί μαζί με το τάμπλετ που είχε. «Ήρθε πριν από λίγο μια πληροφορία που έπρεπε να τη διασταυρώσουμε ότι την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας η μητέρα πριν καλύψουν το παιδί της με το καπάκι του φέρετρου ζήτησε το τάμπλετ που είχε να το αφήσει στη Τζωρτζίνα. Άφησε το τάμπλετ στα χέρια του παιδιού της. Μετά έγινε η ταφή.

Θα μου πεις ότι ήταν ένα στοιχείο του παιδιού που έπαιζε; Συμφωνώ. Αλλά όταν έχεις μια τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία και ψάχνεις πιθανότατα και άλλα στοιχεία ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια, γιατί το είχε συνέχεια το τάμπλετ η Τζωρτζίνα. Μάλιστα μου έλεγε κι εμένα, ότι για να μην μου κλέψουν το τάμπλετ μέσα στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί η Τζωρτζίνα για αυτό ρώτησα αν υπήρχαν κάμερες. Το τάμπλετ το έβαλε στα χέρια του παιδιού. Επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ