Μια ξεχωριστή πτυχή της προσωπικότητας της Φώφης Γεννηματά ξεδίπλωσε ο Δημήτρης Αποστόλου μέσα από το «αντίο» που έγραψε στη σελίδα του στο Facebook. Ο σεναριογράφος μίλησε για τη γνωριμία του με την πολιτικό, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, πριν απο αρκετά χρόνια.

«Είναι λίγο πριν μπει η νέα χιλιετία… σε κάποια μπουζούκια κρεμάλα..ψάχνω να βρω τρόπο απόδρασης αλλά πρώτο τραπέζι και πως να ξεφύγεις.. πάνω στην “απόγνωση” ένα υπέροχο άρωμα μου ρχεται από πίσω.. όχι αισθησιακό. Δυνατό θηλυκό έντονο με δόση καθαρότητας.. όλο το βράδυ παίρνω παρηγοριά την μυρωδιά της άγνωστης..δεν αντέχω και κάποια στιγμή γυρνάω να ρωτήσω.. χωρίς καμία διάθεση φλερτ.. να μάθω το όνομα της κολωνιας.. ένα υπέροχο χαμόγελο αυθόρμητο και αξιοπρεπές μου απαντά χωρίς δισταγμό.. Σανέλ συν ένα ακόμα που δεν θυμάμαι…. είναι η Φώφη..», περιγράφει ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Μετά από μισή ώρα κουβέντας περί αρωματων μυρωδιών και εκχυλισματων η κουβέντα διολίσθησε στο ΠΑΣΟΚ πουναι τα χρόνια ωραία χρόνια…Εκείνο το βραδυ κατάλαβα πολλά κι εκτίμησα σ αυτό το κορίτσι περισσότερα..Την συνάντησα ελάχιστες φορές στα επόμενα χρόνια. Είχε κερδίσει την συμπάθεια μου και μια περίοπτη θέση στην μνήμη της όσφρησηςΌταν διάβασα για το φευγιό της ήταν σαν να την είχα δίπλα μου.. το άρωμα της..Τελικά αυτό το κορίτσι πορεύτηκε στη πολιτική ζωή σαν το άρωμα της. Δυνατή θηλυκή έντονη και καθαρή..! Είχε πολύ λεπτή “μύτη” τελικά για ν αντέξει στον οσμό που την έφερε η μοίρα της..Καλό ταξίδι μοσχοβολιαστη…», καταλήγει.

Είναι λίγο πριν μπει η νέα χιλιετία…σε κάποια μπουζούκια κρεμάλα..ψάχνω να βρω τρόπο απόδρασης αλλά πρώτο τραπέζι και…

Posted by Δημήτρης Αποστόλου on Monday, October 25, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ