Η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» μεταφέρεται στον κινηματογράφο με δύο ταινίες και καστ που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει μόνο ο Αλέξανδρος Ρήγας και όχι ο Δημήτρης Αποστόλου ο οποίος παραχώρησε τα δικαιώματα.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Θα το κάνει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Συζήτησα με την παραγωγή και παραχώρησα τα δικαιώματά μου γιατί λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Αποστόλου υπογράφει το σενάριο του «Έρωτα Φυγά» που ολοκληρώνεται, ωστόσο για την επόμενη χρονιά έχει δύο επαγγελματικές περιπτώσεις στα σκαριά μία κωμική σειρά και μια δραματική καθημερινή, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα».

Στην εκπομπή μίλησε ακόμα και ο Γιάννης Μόρτζος ο οποίος συμμετείχε στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;».

«Είχε τρομερή ακροαματικότητα. Τα 7 επεισόδια που παίχτηκαν έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία. Προσπάθησα να μάθω γιατί σταμάτησε η σειρά. Μου είπαν διάφορες εκδοχές. Δεν δέχομαι καμία. Η μόνη που θα δεχόμουν θα ήταν από το στόμα του Απόστολου Ρήγα.

Στη θέση του χαρακτήρα μου θα έβαζα τον Οδυσσέα Σταμούλη. Είναι νεότερος από εμένα και άριστος ηθοποιός», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Έτσι θα μάθουμε πώς παίρνουν εκδίκηση οι τέσσερις γυναίκες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ