Την πρώτη της συνέντευξη μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα« το πρωί της Δευτέρας.

Η Ιωάννα με πολύ καλή έκφραση του λόγου μίλησε με ειλικρίνεια για την ψυχολογική της κατάσταση, για τη στάση της 36χρονης κατηγορούμενης που δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο, αλλά και για την πρώτη φορά που αντίκρισε τον εαυτό της στον καθρέφτη μετά τα πρώτα χειρουργεία.

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στη σκληρή εικόνα που ανέβασε πριν από μερικές μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ο ψυχικός πόνος είναι αυτός που δεν ξεπερνιέται ποτέ» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter ήταν άμεσες με όλους να δηλώνουν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στο θύμα αυτής της πρωτάκουστης για τα ελληνικά δεδομένα επίθεσης.

«Έχει διαλυθεί το στομάχι μου» ή «Οσο και να ψάξεις να βρεις τις λέξεις όταν ακούς την Ιωάννα να μιλάει, απλά δεν βρίσκονται» και «υποκλίνομαι στην ψυχή σου Ιωάννα! Είσαι μια πραγματική ΚΥΡΙΑ!» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια συμπαράστασης.

«Δεν βλέπουμε δημοσιογράφο και συνεντευξιαζόμενο. Αλλά δύο αληθινούς ανθρώπους, δυο αληθινές γυναίκες να συζητούν» ήταν ένα ενδεικτικό σχόλιο της συνέντευξης.

https://twitter.com/PelagiaVasiliou/status/1439871836054032385

Κολακευτικά σχόλια έλαβε και ο τρόπος με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου χειρίστηκε αυτό το θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ