Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε σήμερα φωτογραφίες από το πρώτο της χειρουργείο θέλοντας να δείξει σε όσους δεν αντιλαμβάνονται, όπως αναφέρει, τον πόνο που βίωσε μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Τον περασμένο Μάιο κι ενώ πήγαινε απλά στη δουλειά της, μια γυναίκα με μαύρη περούκα και μάσκα της επιτέθηκε στην Καλλιθέα.

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… απο το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;» έγραψε.

Λίγο καιρό μετά τα πρώτα χειρουργεία της η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε σπάσει τη σιωπή της μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τη Σόνια Καζόνι. «Ήταν πολύ σοκαριστικό για μένα. Οι ψυχολόγοι στο νοσοκομείο με πίεζαν να κάνω την κίνηση αυτή πιο νωρίς. Έχω τραύματα παντού. Στο πρόσωπο, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια μου, στην κοιλιά μου, ακόμα και στην πλάτη. Τραυματισμένοι είναι και οι μηροί μου, από όπου παίρνουμε τα μοσχεύματα. Ανέπαφη είμαι από τα γόνατα και κάτω. Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν το πώς, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα του υγρού που μου έριξε, ώστε από τα μαλλιά μου κυλούσε προς όλα τα σημεία», είχε πει τότε για το πώς ένιωσε βλέποντας πρώτη φορά τον εαυτό της μετά την επίθεση.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη για την επίθεση που διέπραξε εναντίον της η Έφη Κακαράντζουλα. «Θα είναι μια κρίσιμη δίκη, όχι μόνο για την Ιωάννα αλλά και για όλες τις γυναίκες που βίωσαν ακραία βία», γράφει η Αννίτα Ναθαναήλ στον Instagram της με αφορμή τη δίκη καθώς από τον Ιανουάριο του 2021 μπήκε στη ζωή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ζει μαζί της όλο τον πόνο και την αγωνία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ