Σύμφωνα με τα post του στο Facebook, ο Λεοντής Βορριάς, ο οποίος ήταν αθλητής ΜΜΑ, έκανε προετοιμασίες για τον επόμενο αγώνα του που θα γινόταν στις 5 Μαρτίου. Στο τελευταίο του post που ανάρτησε στο facebook το πρωί της Τετάρτης 2 Μαρτίου, λίγες ώρες πριν από τη φριχτή δολοφονία της 41χρονης πρώην συντρόφου του, Βίκυς, μέσα στο τσιπουράδικο που διατηρούσε εκείνη στη Θεσσαλονίκη, ο Λεοντής Βορριάς γράφει «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΑΓΏΝΑ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΉΘΗΚΑ ΠΟΤΈ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ

Posted by Λεοντής Βορριας on Wednesday, March 2, 2022

Κάτω από την ανάρτησή του υπάρχουν περισσότερα από 240 σχόλια με κάποια να του εύχονται «καλό παράδεισο» -μετά τη στυγερή δολοφονία της πρώην συντρόφου του, μπροστά στις ανήλικες κόρες της!

Ο δολοφόνος είχε ένα γιο 8 ετών. Ήταν φανατικός και οργανωμένος αντιεμβολιαστής, συμμετέχοντας σε συγκεντρώσεις αρνητών, ενώ πόσταρε βιντεάκια που, μεταξύ άλλων, υποστήριζαν πως οι νεκροί από COVID είχαν δολοφονηθεί.

ΝΊΜΙΤΣ ΓΑΜΙ@$@🖕🖕🖕🖕🖕🖕 🔥🔥🔥 ΚΑΙ🪓🪓🪓ΣΤΟΥΣ🙏🙏🙏

Posted by Λεοντής Βορριας on Wednesday, December 1, 2021

Έδινε το παρών σε συγκεντρώσεις κατοίκων της Χίου ενάντια στην κατασκευή δομής φιλοξενίας προσφύγων στον νησί, μάλιστα μιλούσε για «λαθροεποικισμό της Ελλάδας», συμμετέχοντας σε ακραίες ομάδες που αντιτίθενταν στη δημιουργία της υπερδομής Θόλος στο νησί. Είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ξυλοδαρμών μεταναστών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που είχε συγκρουστεί με ομάδες καταστολής της αστυνομίας. Ο Λεοντής Βορριάς ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή με στενές σχέσεις με το Γιάννη Λαγό, με τον οποίο εικονίζεται μαζί και σε φωτογραφίες.

Στο timeline του πόσταρε συχνά φωτογραφίες εξυμνώντας και νοσταλγώντας τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο

😂⚰️😂💉😂🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

Posted by Λεοντής Βορριας on Wednesday, December 29, 2021

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΊΤΕ Π******* Π******** ΚΩΛΌΜΠΑΡΑ ΔΕΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ

Posted by Λεοντής Βορριας on Monday, September 20, 2021

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΤΆΤΗΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ……..

Posted by Λεοντής Βορριας on Monday, November 8, 2021

Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι του 2018 μετέβη στη Ραφήνα ως εθελοντής πυροσβέστης από την Χίο για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φονικής πυρκαγιάw.

Τότε είχε μιλήσει στο irafina.gr ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου,  Σταύρος Τζιβιτζής, ο οποίος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Βορριάς βρέθηκε «ασταμάτησα δυο μέρες δίπλα και μαζί με τους εθελοντές και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας – Πικερμίου», συμμετέχοντας στην κατάσβεση. Συμμετείχε εθελοντικά και το καλοκαίρι που μας πέρασε στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Εύβοια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ