Μια από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής της, ήταν η χθεσινή για την δημοσιογράφο της σουηδικής τηλεόρασης Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αφού το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου έφυγε από την ζωή ο πατέρας της. Η δημοσιογράφος, ενώ βρισκότανε σε διακοπές στην Ελλάδα, ενημερώθηκε για την επιδείνωση της υγείας του και πέταξε αμέσως για Σουηδία για να βρεθεί κοντά του.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Με περίμενε. Πέταξα στην αγκαλιά του. Του τραγούδησα. Του είπα πόσο τον αγαπώ. Τον ευχαρίστησα που μου έδωσε ζωή και τόσα μαθήματα. Έπαιξα την αγαπημένη του μουσική και προσευχήθηκα για αυτόν. Και τότε έφυγε. Στις 18.26 στις 15 Αυγούστου 2021. Ο πατέρας μου. Το φως μου. Υπάρχουν τόσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Σύντομα. Τώρα κάθομαι δίπλα του και κρατώ το χέρι του, αποχαιρετώντας τον».

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της, αφού οι γονείς της είχαν χωρίσει όταν εκείνη ήταν σε μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο okmag.gr για την σχέση με τον πατέρα της και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν μαζί.

Δείτε στο Znews.gr πώς αποχαιρέτησε τον πατέρα της που έφυγε από την ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ