Ενώπιον του ανακριτή εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος από το Μπαγλκαντές από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες και μάλιστα σήμερα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», άλλαξε την κατάθεσή του.

«Ο κατηγορούμενος έχει αλλάξει τη στάση του, αυτό που υποστηρίζει είναι ότι πήρε την κοπέλα και τη μετέφερε στο σπίτι του, από το μίνι μάρκετ, μόνο και μόνο γιατί ήθελε να πάει τουαλέτα. Έκατσαν εκεί, ήπιαν μερικές μπύρες, την έβγαλε από το σπίτι, την πήγε με το μηχανάκι στο μίνι μάρκετ και από εκεί την πήρε ο σύντροφός της και έκτοτε λέει, δεν γνωρίζει που πήγε η κοπέλα» αναφέρει στο ρεπορτάζ του σε απευθείας σύνδεση από την Κω.

Και συνεχίζει: «Την ώρα της παραμονής της κοπέλας στο σπίτι, ήταν και συγκάτοικός του, ο υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος έχει πει στις καταθέσεις του ότι ήταν στο σπίτι και αυτός, δεν κατάλαβε την παρουσία της, γιατί αυτός ήταν στο σπίτι και κοιμόταν».

«Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι αυτός ο άνθρωπος τουλάχιστον έχει δει, εάν δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω για την υπόθεση, όμως, όπως και ο κατηγορούμενος, κρατάει το στόμα του κλειστό» συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ