Τη στιγμή που οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη για τη στυγερή δολοφονία στην Κω, το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες της 27χρονης Αναστάζια με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Συγκεκριμένα, το protothema.gr δημοσίευσε τα στιγμιότυπα από τη συνάντηση της Αναστάζια με τον 32χρονο σε μίνι μάρκετ της περιοχής από το οποίο αποχώρησαν μαζί.

Σύμφωνα με το T Live και τη Ρένα Κουβελιώτη η Αναστάζια μπήκε στο μίνι μάρκετ και αγόρασε, μεταξύ άλλων, ένα μπουκάλι κρασί το οποίο άρχισε να πίνει βγαίνοντας από το μαγαζί.

Η ίδια έκατσε σε ένα πεζούλι ενώ στη συνέχεια πλησίασε μια παρέα αλλοδαπών στην οποία προστέθηκε και ο 32χρονος ενώ λίγο αργότερα έφυγαν μαζί.

Σε αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στη δολοφονία της νεαρής Αναστάζια από την Πολωνία, με τον 32χρονο μέχρι στιγμής να είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την άλλη έδειξαν έναν μαρτυρικό θάνατο που προήλθε από ασφυξία. Ωστόσο δεν κατάφερε να προσδιοριστεί αν η ημέρα που κατέληξε η άτυχη κοπέλα είναι η Δευτέρα ή η Τρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στην Κω: «Ερευνούνται οι σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού με τον αρραβωνιαστικό της 27χρονης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ