Δύο περίπου μήνες μετά τη δολοφονία της κόρης του, ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail γι ατην τραγωδία που βιώνει η οικογένειά του. Την ημέρα της τραγικής είδησης του θανάτου του παιδιού του, όπως υποστήριξε, ένιωσε ένα χέρι να φτάνει στο στήθος του και να του αρπάζει την καρδιά.

Ο πατέρας της Καρολάιν Κρόουτς μίλησε για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την γνωριμία τους που έγινε μετά τον κρυφό γάμο τους στην Πορτογαλία, την συμπεριφορά του πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν, αλλά και στο μνημόσυνο, πριν αναχωρήσει μαζί με τους αστυνομικούς για τη ΓΑΔΑ, όπου τελικά ομολόγησε την πράξη του.

«Η παρηγοριά που μας προσφέρει η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι, είναι ένας παράγοντας μετριασμού σε όλη αυτή την τραγική υπόθεση. Όμως, δεν είμαι νέος και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην μπορώ να φροντίσω τη Λυδία εκείνα τα χρόνια που θα χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα, είναι να δώσω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Κράουτς και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που υπάρχουν για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Διαβάστε στο Znews.gr όλα όσα είπε o Ντέιβιντ Κρόουτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ