Μια αποκλειστική είδηση είχε η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, ενόψει της δίκης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του Καρολάιν Κράουτς είχε ξεσπάσματα θυμού και έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή. Ο ίδιος, σύμφωνα με το απόσπασμα της απολογίας που ήρθε στο φως μέσα από την εκπομπή του Alpha, εξηγεί πως δεν είχε ασκήσει ποτέ κάποια μορφή βίας απέναντί της.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθ’ομολογία δολοφόνος ισχυρίζεται: «Το χρονικό διάστημα που ξεκινά μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στη συμπεριφορά της στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε ονομασία αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου. είχε χαρακτηρίσει αυτό το στοιχείο συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή. Επίσης η ψυχολόγος μου είπε πως η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης». το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα…».

Για τη στάση που κρατούσε ο ίδιος σε αυτά τα ξεσπάσματα, απαντά: «Επειδή ήξερα αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της και γνώριζα πως εκείνες τις στιγμές των ξεσπασμάτων δεν ήταν ο πραγματικός της εαυτός, φρόντιζα η στάση μου να είναι παθητική και περίμενα να περάσουν τα ξεσπάσματα. Μπορεί να ξεσπούσα κάποιες φορές σε κάποια αντικείμενα, αλλά δεν ερχόμουν ποτέ σε αντιπαράθεση με τη σύζυγό μου, ούτε σε λεκτικό ούτε σε σωματικό επίπεδο. Δεν εκδήλωσα ποτέ οποιαδήποτε μορφή βίας απέναντι στη σύζυγό μου. Αντιθέτως όταν η σύζυγός μου είχε ξεσπάσματα οργής και θυμού, εκδήλωνε πάντα λεκτική βία και αρκετά συχνά σωματική προς εμένα».

Σκοπός της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι να αποδειχθεί πως το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο, όπως σχολίασε το πάνελ της εκπομπής μετά το σχετικό βίντεο.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Πέμπτης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ