Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021, ωστόσο έναν μήνα περίπου μετά αποκαλύφθηκε πως ο δολοφόνος της ήταν ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της.

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναμένεται τον Απρίλιο ή Μάιο και σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» ο κατά ομολογία δράστης προετοιμάζεται για την υπεράσπισή του.

Όπως ανέφερε την Πέμπτη η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, ο κατηγορούμενος δεν μιλάει με τους υπόλοιπους κρατούμενους, είναι απομονωμένος στο κελί του, ενώ συνέχεια διαβάζει νομικά βιβλία. Ο ίδιος μελετά βιβλία που αναφέρονται στο Ποινικό Δίκαιο και την Ποινική δικονομία και εστιάζει στα κεφάλαια που αφορούν στη δολοφονία από ενδεχόμενο δόλο ή προσχεδιασμένη δολοφονία. Μάλιστα μελετά τη διαφορά μεταξύ της προσχεδιασμένης δολοφονίας και της δολοφονίας εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο πως το έγκλημα οφείλεται σε αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος. Είναι καλά προετοιμασμένος και περιμένει πως και πως τη δίκη. Προς το παρόν δουλεύει στο κυλικείο των φυλακών.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ