Για την Παρασκευή έχει οριστεί η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για την άγρια δολοφονία της σύζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος επί 37 ημέρες κορόιδευε το πανελλήνιο και τις Αρχές, στήνοντας μια πλεκτάνη, σύμφωνα με την οποία ληστές έδεσαν τον ίδιο και σκότωσαν την άτυχη νεαρή μητέρα, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Δηλώσεις πραγματοποίησε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,  Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, το πρωί της Πέμπτης έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο συνήγορος του κατ’ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς εξήγησε πως αύριο Παρασκευή θα ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη. Μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η σχέση ανάμεσα στις οικοφγένειες της αδικοχαμένης Καρολάιν και του πιλότου είναι άκρως αρμονική. «Όλα οδεύουν προς το συμφέρον και μόνο της κόρης του ζευγαριού, της μικρής Λυδίας» τόνισε.

Mάλιστα σε σχετική ερώτηση ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, τόνισε πως δεν γνωρίζει αν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα είναι παρόντες στη δίκη της Παρασκευής από τη στιγμή που είναι εκτός Αθηνών. Η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης δεν θα δώσει «το παρών» στην αίθουσα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με αποκλειστική είδηση που είχε πριν από λίγες μέρες η εκπομπή «Super Κατερίνα», ενόψει της δίκης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα ισχυριστεί ότι η σύζυγός του Καρολάιν Κράουτς είχε ξεσπάσματα θυμού και έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή. Ο ίδιος, σύμφωνα με το απόσπασμα της απολογίας που ήρθε στο φως μέσα από την εκπομπή του Alpha, εξήγησε πως δεν είχε ασκήσει ποτέ κάποια μορφή βίας απέναντί της.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθ’ομολογία δολοφόνος ισχυρίζεται: «Το χρονικό διάστημα που ξεκινά μετά την αποβολή και μέχρι να γεννηθεί το παιδί μας και να εξασφαλιστεί η υγεία του, ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήξερα από τον πρώτο καιρό που είχα γνωρίσει τη σύζυγό μου ότι είχε ένα στοιχείο στη συμπεριφορά της στο οποίο καταφέραμε να δώσουμε ονομασία αργότερα. Την ονομασία αυτή μας την έδωσε η ψυχολόγος που επισκεπτόμασταν με τη σύζυγό μου. είχε χαρακτηρίσει αυτό το στοιχείο συμπεριφοράς της συζύγου μου ως μεταιχμιακή ή οριακή διαταραχή. Επίσης η ψυχολόγος μου είπε πως η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης». το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day της Πέμπτης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ