Άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης  που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη διέταξε σήμερα ο εισαγγελέας.

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας σε τηλεοπτικά μέσα αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς. «Η ιατροδικαστική έκθεση της 13ης Ιανουαρίου αποκαλύπτει εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό της καταγγέλλουσας, δίχως να αποκλείονται ασελγείς πράξεις» δήλωσε ο συνήγορος της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτωντας ότι τηλεφωνικά του έχουν καταγγελθεί άλλες δύο περιπτώσεις βιασμών το 2016 και το 2018.

Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ο κ. Ζιώγας, που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την εκπροσώπηση της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε βιασμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δήλωσε ότι αναμένει τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων οι οποίες δεν έχουν βγει ακόμα για να δει οι καταγγέλοντες έχουν ρίξει ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της. «Αν αποδειχθεί ότι έχουν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες αλλάζει η κατηγορία. Υπάρχει μια εγρήγορση των Αρχών. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον Άρειο Πάγο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», είπε ο κ. Ζιώγας αναφέροντας ότι η πελάτισσά του έχει καταγγείλει τρία άτομα ότι αφού τις χορήγησαν εν αγνοία της ναρκωτικές ουσίες, την κακοποίησαν σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από πάρτι.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της 24χρονης

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα αποκάλυψε ποιος την προσκάλεσε στο πάρτι στο γνωστό ξενοδοχείο της θεσσαλονίκης, με ποιον πήγε εκεί και πώς βρέθηκε το επόμενο πρωί στη σουίτα του ξενοδοχείου κακοποιημένη. Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι στο πάρτι του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια», αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία, ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας. Μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ