Ο Απόστολος Λύτρας γνωρίζει πολλά στοιχεία από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας καθώς ανέλαβε για ένα μικρό διάστημα την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθαρίζει ότι αυτός που τον σύστησε με τους γονείς των τριών νεκρών κοριτσιών ήταν ένας γενετιστής και δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Εκείνος μάλιστα που ήρθε πρώτος σε επαφή μαζί του ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

Από την υπόθεση της Πάτρας, ο Απόστολος Λύτρας αποχώρησε λίγο πριν από τη σύλληψη της 33χρονης. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε επικοινωνήσει μαζί του και ενώ αρχικά του είχε πει ότι θα τη στηρίξει στη συνέχεια τον ενημέρωσε ότι δεν ξέρει τι θα κάνει.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε στη συνέχεια άγνωστες πτυχές από τη ζωή του ζευγαριού με το οποίο είχε έρθει αρκετές φορές σε επαφή με αφορμή την υπόθεση που κλήθηκε να αναλάβει.

«Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση της Ρούλας και του Μάνου γιατί είχα πεισθεί για την αθωότητά τους», δήλωσε.

Τα στοιχεία που γνώριζε ο Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση

Όταν ξεκίνησε η προκαταρτική εξέταση ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε με τρεις ιατροδικαστές που του είπαν ότι δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια. «Οι 3 ιατροδικαστές που εμπλέκονταν στη διερεύνηση του θανάτου της Μαλένας μου είπαν ότι δεν είδαν σημεία ασφυξίας» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

«Πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε πολύ αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια», συμπλήρωσε ενώ εξήγησε ότι η 9χρονη είπε μόνη της στους γιατρούς τι της συνέβαινε πριν από την πρώτη ανακοπή.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη νοσηλεύτρια που μίλησε με αλλοιωμένη φωνή στα κανάλια. «Δεν έχει κληθεί να καταθέσει η νοσηλεύτρια του Ωνασείου για την Τζωρτζίνα». «Έχουν εμφανιστεί ψεύτικες δηλώσεις προσώπων σε τηλεοπτικές εκπομπές», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ