Αποφυλακίστηκε ο γνωστός επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Τρικάλων. Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, κατηγορούμενος για το ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gossip-tv, αφέθηκε ελεύθερος καθώς έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι 58χρονος Βασιλης Γκουρούσης είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2021 ως δράστης της μεγάλης κλοπής θυρίδων που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2020 σε τράπεζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site, αφέθηκε ελεύθερος χθες, Δευτέρα.

Ο ίδιος είχε αναφέρει τον περασμένο Δεκέμβριο στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

«Είμαι 9 μήνες προφυλακισμένος, χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό. Το μόνο μου έγκλημα ήταν ότι πήγαινα στη θυρίδα μου και από εκεί μεταφέρθηκε ένα DNA, που λένε από την αρχή ότι είναι μεικτό.

Στις 23 Μαρτίου το πρωί έφυγα από το σπίτι μου, ξαφνικά όπως βγήκα από το αυτοκίνητο, 3-4 άτομα στην κυριολεξία με απήγαγαν, μου έβαλαν χειροπέδες, μου πέταξαν κάτι στο πρόσωπο που δε θυμάμαι, με πέταξαν σε ένα κάθισμα μπρούμυτα, έκατσαν πάνω μου.

Εγώ φώναζα για 15 λεπτά ποιοι είστε και μετά από ώρα ένας από αυτούς μου έδειξε την ταυτότητά μου, και μου είπε ότι ήταν αστυνομικός.

Χωρίς τη συναίνεσή μου, μου πήραν DNA και για 30 ώρες ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρω τίποτα. Μετά μου είπαν ότι είναι για τις θυρίδες».

Επιπλέον, ο ίδιος μιλούσε για το αίτημα αποφυλάκισης που είχε κάνει και είχε δηλώσει: «Δεν θέλω κανένας να με επισκεφθεί εδώ πέρα και να με δει σε αυτή την κατάσταση. Μόνο η μάνα μου και ο γιος μου ο μεγάλος έχουν έρθει.

Με έχουν θάψει ζωντανό εδώ μέσα, χωρίς να έχω κάνει τίποτα, το παραμικρό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ