Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνά ο Βασίλης Γκουρούσης και κινείται νομικά εναντίον του συντρόφου της πρώην συζύγου τους. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερινα» ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να κάνει αγωγή απέναντι σε αυτόν τον άνδρα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γκουρούσης διατηρούσε ένα site με την Τέτα Καμπουρέλη, το οποίο τώρα φαίνεται ότι διαχειρίζεται ο νυν σύντροφός της.

«Ένας από τους ανθρώπους που με έχουν πειράξει είναι ακι αυτός ο άνθρωπος. Πήγε να εκμεταλλευτεί την εταιρεία μου. Είχε μια ανάρτηση στο ίντερνετ ότι δουλεύει στο συγκεκριμένο site και αυτό δεν ισχύει. Το ανακάλυψαν τα παιδιά μου. Ζητήσαμε σαν άνθρωποι να κατέβει η ανάρτηση, δεν έγινε όμως αυτό. Δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά και τα παιδιά μου σε αυτό και δεν το παίρνω πίσω. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν πια. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης όλο αυτό», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Και συνέχισε: «Όσοι με έχουν πειράξει και είπαν τα διάφορα για την περιπέτειά μου, θα τιμωρηθούν. Είμαι ένας άνθρωπος που με ξέρει όλο το σύμπαν και δεν έχει πειράξει ποτέ μου άνθρωπο. Αυτοί που πήγαν να επωφεληθούν από την περιπέτειά μου ήταν και αυτοί που πήραν τα πράγματα.

Όλα αυτά δεν μπορώ να τα αφήσω ατημώρητα, Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου 14 μήνες και θα πληρώσουν 10 φορές και 20 παραπάνω για αυτό που μου έκαναν.

Έχω κάνει αγωγές και ζητώ αποζημίωση. τα χρήματα θα τα δώσω σε ιδρύματα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι θα πληρώσουν, θα βγάλουν χρήματα από την τσέπη τους για να καταλάβουν πως όταν λένε κάτι πρέπει να διασταυρώνουν την πληροφορία».

Διαβάστε επίσης:

Τέτα Καμπουρέλη: Ο Βασίλης Γκουρούσης κατέθεσε αγωγή εις βάρος του νέου συντρόφου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ