Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη, μετά από όσα κυκλοφόρησαν για τον Βασίλη Γκουρούση και όσα υπονόησε εκείνος για την πρώην σύζυγό του.

Η Τέτα Καμπουρέλη αναφέρθηκε μάλιστα στον λόγο του διαζυγίου της, αλλά και στο θέατρο.

Πώς είναι στην προσωπική της ζωή;

Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο πώς περνάει την καθημερινότητα της και τι κάνει μέσα στην ημέρα της.

«Έχω την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή.

Το πρωί δουλεύω καθημερινά στη δική μου τη δουλειά 9-5 μετά βρίσκομαι με τον σύντροφό μου και τα Σαββατοκύριακα αφού σχολάσω κάνουμε κοντινές αποδράσεις.

Το να παίζω στο θέατρο μου δημιουργεί ψυχική ισορροπία, το αγαπώ πολύ. Πρωταγωνιστώ στην παράσταση “Γέρμα”. Πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο καλά που να μπορώ να βγάλω τα σωθικά μου στο σανίδι», ανέφερε.

Τι είπε για τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση και τα δημοσιεύματα περί γάμου

Ο Βασίλης Γκουρούσης ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του για τα δημοσιεύματα αυτά και η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε:

«Ο πρώην σύζυγός μου μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει, εγώ είμαι μια χαρά. Ο λόγος που αποφάσισα να πάρω διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας. Ποτέ δεν προσπάθησα να τον πλήξω, αν ήθελα να το κάνω θα το έκανα μέσω μιας συνέντευξης μου και όχι σε ένα έντυπο», συμπλήρωσε.

Τώρα ο πρώην σύζυγός μου είτε έχει μια κοπέλα που είναι 29 ετών, είτε είναι 49 ετών, είτε συζεί, είτε όχι, είτε είναι παντρεμένος είτε δεν είναι, σκασίλα μου», ανέφερε ακόμη.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Γκουρούσης: Κατηγορεί την Τέτα Καμπουρέλη ότι βρίσκεται πίσω από το ψευδές δημοσίευμα ότι παντρεύεται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ