Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι είχε έρθει σε επαφή με τρεις ιατροδικαστές πριν αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και του είπαν ότι δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Σωκράτης Τσαντίρης και η Αγγελική Τσιόλα.

Ο πρώτος, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή ζητώντας από τον γνωστό ποινικολόγο να ανακαλέσει. Μάλιστα προκλήθηκε ένταση στον αέρα της εκπομπής. «Δεν διαβεβαίωσα κανέναν συνήγορο ούτε του απέκλεισα ότι έχει συμβεί κάτι ποτέ προσωπικά, έχω κι εγώ και μηνύματα και έγγραφη συνομιλία και έχει γίνει και προφορικά. Σε κανέναν συνήγορο ή δικηγόρο δεν απέκλεισα το οποιοδήποτε γεγονός και του είχα εξηγήσει από την αρχή ότι είχα ζητήσει διερεύνηση», ανέφερε ο Σωκράτης Τσαντίρης απαντώντας σε όσα ισχυρίστηκε ο Απόστολος Λύτρας.

Η Αγγελική Τσιόλα απάντησε μέσω γραπτού μηνύματος το οποίο μετέφερε ο Πέτρος Κουσουλός και στο οποίο αναφέρει ότι όντως ο Απόστολος Λύτρας της τηλεφώνησε ένα Σάββατο μεσημέρι. Ο γνωστός ποινικολόγος της ζήτησε να συναντηθούν την επόμενη ημέρα καθώς θα πήγαινε στην Πάτρα, εκείνη αρνήθηκε και τη ρώτησε αν βλέπει έγκλημα. Εκείνη απάντησε ότι τα ευρήματα που έχει δεν είναι του αιφνιδίου θανάτου μόνο αλλά και στις ασφυξίες κι εκείνος της είπε ότι αν τα πει αυτά θα βάλει την κυρία Πισπιρίγκου στη φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ