Στο δελτίο του Mega φιλοξενήθηκε η Αγγελική Νικολούλη, λίγες ώρες πριν το καθιερωμένο ραντεβού της με τους τηλεθεατές με το «Φως στο τούνελ». «Αν σε έβλεπε τώρα η Ρούλα θα σου έλεγε “κι εσύ κόκκινα φοράς;”, “το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις τον δολοφόνο;”, κάτι τέτοια μου έλεγε», επισήμανε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη στην Κατερίνα Παναγοπούλου. «Κοιτούσαμε τα ρούχα σου κάθε φορά να δούμε αν έχεις εξιχνιάσει την υπόθεση κι όταν σε είδαμε με κόκκινα τρομάξαμε», επισήμανε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε ότι πρόκειται να φέρει στο φως τα στοιχεία εκείνα της υπόθεσης που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιήθηκαν πρωτύτερα. «Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ότι “Η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο”», ανέφερε η δημοσιογράφος επισημαίνοντας πως έτσι εστίασε την έρευνα στην Τζωρτζίνα. «Έβλεπα για κάποιο λόγο αν έμπαινα στο μυαλό αυτής της γυναίκας ότι για κάποιο λόγο ήθελε/έπρεπε η Τζωρτζίνα να πεθάνει σε νοσοκομείο κι όχι μέσα στο σπίτι. Γιατί λίγες ημέρες πριν στο σπίτι είχε πεθάνει αιφνιδίως η μικρή Ίρις και ήδη το φιλικό της περιβάλλον είχε αρχίσει να προβληματίζεται», ανέφερε. Στην συνέχεια, μίλησε για το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο που θα παρουσιάσει στην εκπομπή. Επιπλέον ανέφερε ότι ήθελε να δει τις επαφές της μικρής πριν οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο.

Επιπλέον ο αναφέρθηκε και σε όσα της είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Μου είχε μιλήσει για τον άνδρα της. Μου τον «έδινε» ανοιχτά. Εστίασαν όλοι στο ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, τη χώρισε, παράτησε τη μάνα με τα τρία παιδιά, ότι τον ενδιέφερε να κάνει τη ζωή του και όχι τα τρία παιδιά που έκανε και γνώρισε μια άλλη κοπέλα και θέλει να ζήσει μαζί της. Όλοι επικεντρωθήκαμε εκεί. Από ότι πληροφορούμαι ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία τη γυναίκα του. Κάτι συνέβη. Κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Κι από τη στιγμή εκείνη η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Αυτά προκύπτουν από τα μηνύματα της γυναίκας προς ένα πρόσωπο. Μου έλεγε: “Για πες μου για εμένα μόνο λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στην εκπομπή;” “Και για τον Μάνο τίποτα;”. “Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ