Μέσα από ρεπορτάζ που είδαμε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας αποκαλύφθηκε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έφυγε ποτέ για Μεξικό, όπως γράφτηκε.

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης τράβηξε φωτογραφία, το απόγευμα της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη από το αυτοκίνητο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Τι είπε ο Νίκος Σεϊδαρίδης στην εκπομπή «Πρωινό»: «Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό, δεν είναι στο εξωτερικό. Πέρασε από μπροστά μου με το αυτοκίνητό του, ένα μαύρο Audi. Δίπλα του καθόταν μια γυναίκα, μάλλον η γυναίκα του. Είδα με τα μάτια μου τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Θεσσαλονίκη την ώρα που πάρκαρε. Τον είδα στα 15 μέτρα μπροστά μου. Είμαι 1000% σίγουρος», είπε ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο δημοσιογράφος δεν ταξίδεψε ποτέ για Μεξικό με τη σύζυγό του.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή γράφτηκε πως έφυγε εκτός Ελλάδας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε έπειτα από την αποκάλυψη ότι ο ίδιος είχε ανεβάσει ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site, χωρίς τη συγκατάθεσή της, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» ταξίδεψε για το Μεξικό, μαζί με τη σύζυγό του.

Δείτε περισσότερα στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ