Αγανακτισμένη εμφανίστηκε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, την Κυριακή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Όπως έγινε γνωστό παρότι οι υπεύθυνοι για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της καταδικάστηκαν σε ισόβια και δεκαπέντε έτη κάθειρξης και στο εφετείο, προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο. Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της καλούνται να πληρώσουν για ακόμα μια φορά τα δικαστικά έξοδα της δίκης που θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου.

Η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, βρέθηκε επίσης με link στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησε σε θέματα που αφορούν το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.

«Με τη δική μας περίπτωση στις 13 του μήνα τι θα γίνει; Τίποτα; Θα αναμένουμε; Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, δεν θέλω να με βοηθήσει από τον οβολό του ο κάθε Έλληνας, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Γιατί ο χ Έλληνας το έχει εκλάβει έτσι. Ότι εγώ ζητάω. Δεν ζητάω. Θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση. Θέλω να μου πείτε ότι “θα έχετε αυτή την εκπροσώπηση και τα λεφτά θα δοθούν από την Ελληνική Πολιτεία”. Μπορώ να το ακούσω;», δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου.

«Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…», είπε η Μαρία Συρεγγέλα με την Κούλα Αρμουτίδου αγανακτισμένη να της απαντάει: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

Αμέσως μετά αποχώρησε από το πλάνο με τον σύζυγό της να συνεχίζει την κουβέντα με τη Ναταλία Γερμανού και την υφυπουργό Μαρία Συρεγγέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ