Δεκτή για θεραπεία στο κέντρο νευροεπιστημών στο Ανόβερο της Γερμανίας, έγινε η Μυρτώ που σε ηλικία 15 ετών κακοποιήθηκε στην Πάρο. Η 23χρονη σήμερα κοπέλα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά αλλά ευτυχώς η ζωή δείχνει να της χαμογελά ξανά. Με μία ανάρτηση στο Facebook η μητέρα της αποκάλυψε πως η Μυρτώ έγινε δεκτή από το κέντρο αποκατάστασης INI Hanover.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου:

“Δέχτηκαν την ΜΥΡΤΩ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία. που από την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou ( που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο)με το κέντρο INI ,κατάφεραν να λάβουμε μέσω μαιλ χθες θετική απάντηση.

Δέχτηκαν την ΜΥΡΤΩ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση απο την κλινική INI…

Posted by Maria Kotrotsou on Wednesday, October 6, 2021


Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαίτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covit19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα
Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.
Μα πάνω και πρώτα απ’ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε.
Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ”.

Δείτε το βίντεο: