Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειάς του 19 Άλκη που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Κούγιας βγαίνοντας από το δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Με τον νέο Ποινικό κώδικα, ακόμα και να έδωσε κάποιος το δρεπάνι και να μην το χρησιμοποίησε, τιμωρείται με την ίδια ποινή, ισόβια κάθειρξη», ανέφερε απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου του 21χρονου που φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι τη νύχτα που δολοφονήθηκε.

«Το δικαστήριο δεν μπορεί να μετατρέψει τις κατηγορίες. Θα δικαστούν για τη δολοφονία του Άλκη και την απόπειρα δολοφονία του άλλου παιδιού, που δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και έξι μαχαιριές. Όλοι θα καταδικαστούν για όλα, εκτός από μία κατηγορία, που μπορεί να είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη ή βαριά σκοπούμενη βλάβη», σημειώσε μιλώντας στο Mega.

«Ομολογούν τη συμμετοχή στη δολοφονία του Αλκιβιάδη και στις απόπειρες ανθρωποκτονίας. Η κ. Πρόεδρος θα διερευνήσει και την πιο μικρή πιθανότητα και θα οδηγήσει με το υλικό που θα συγκεντρώσει είτε αυτούς τους κατηγορούμενους είτε και άλλους κατηγορούμενους για τη διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος σε βάρος αυτών των παιδιών», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Nα υπενθυμίσουμε ότι κατέθεσαν οι δύο φίλοι του 19χρονου Άλκη Καμπανού που ήταν παρόντες στην δολοφονική επίθεση των χούλιγκανς. Σοκάρουν με όσα περιγράφουν για τον άδικο χαμό του οπαδού του Άρη και το εφιαλτικό σκηνικό που έζησαν.

Επίσης να τονίσουμε ότι Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega για την πορεία της δίκη στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Ο Αλέξης Κούγιας, ως δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε, μιλώντας στο Mega, πως οι Αρχές αντί να κατασχέσουν τα όπλα στον σύνδεσμο και να ασκήσουν δίωξη στον 23χρονο συλληφθέντα για εγκληματική οργάνωση, διαχώρισαν τις δικογραφίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ