Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ένας 53χρονος υπεράνω πάσης υποψίας, φέρεται να βίαζε επί 4 μήνες ένα 12χρονο κοριτσάκι. Αργότερα το εξέδιδε σε άτομα που τον πλήρωναν αδρά για να συνευρεθούν μαζί του. Το δυσάρεστο είναι ότι από την έρευνα της αστυνομίας στο κινητό τηλέφωνο του δράστη, πάνω από 213 άτομα είχαν επικοινωνήσει μαζί του και ρωτούσαν πληροφορίες προκειμένου να συνευρεθούν με την 12χρονη. H μητέρα της 12χρονης εργαζόταν στην επιχείρηση του 53χρονου, ενώ είχε εργαστεί εκεί και η ανήλικη…

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 53χρονος παρουσίαζε στους υποψήφιους πελάτες την 12χρονη ως 16χρονη… Κάποιοι βέβαια το καταλάβαιναν με αποτέλεσμα να την αφήσουν να φύγει από το «ραντεβού» που είχε κανονίσει ο 53χρονος.

Το κουβάρι της απίστευτης ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται τον Αύγουστο όταν η μικρή έκανε διακοπές με συγγενικό της πρόσωπο και η συγγενής της, παρατήρησε ότι η μικρή ήταν συνέχεια πάνω από το κινητό της. Τα μηνύματα που βρήκε στο κινητό την σόκαραν και άμεσα επικοινώνησε με την μητέρα της 12χρονης.

Μετά από έρευνα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 53χρονου ο οποίος διατηρούσε ψεύτικα προφίλ στα οποία αναρτούσε βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης. Σε αυτά βρήκαν και συνομιλίες με υποψήφιους πελάτες που ζήτησαν να συνευρεθούν με την 12χρονη.

Η φρικιαστική υπόθεση αλλά και το γεγονός ότι πάνω από 200 άνθρωποι επικοινώνησαν με τον φερόμενο ως δράστη για να βρεθούν ερωτικά με το ανήλικο κορίτσι έχει σοκάρει και αγανακτήσει την κοινή γνώμη ενώ το hashtag παιδοβιαστής_Κολωνός είναι σήμερα πρώτο trend στο twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ