Η νέα σειρά του Open «Σαν ψέμα» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 όμως οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρώτο της επεισόδιο το πρωί της Πέμπτης μαζί με τους συντελεστές.

Ένα αναγκαίο ψέμα που λέει ο μπαμπάς στη μικρή κόρη του, θα μας οδηγήσει σε μια υπέροχη ερωτική ιστορία με αναπάντεχες εξελίξεις και ανατροπές.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς κρατούν οι: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου.

Το okmag βρέθηκε στην avant premiere και αυτά είναι 7 πράγματα που ξεχωρίσαμε από το πρώτο επεισόδιο του «Σαν ψέμα».

  • Τον Νίκο Πολυδερόπουλο στον ρόλο ενός γλυκού και τρυφερού πατέρα που κάνει τα πάντα για να βλέπει την κόρη του ευτυχισμένη.
  • Τον τρόπο που η Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού) παίρνει τα πράγματα στα χέρια της υπερασπιζόμενη όσα και όσους αγαπά.
  • Τη σπιρτόζα και χαριτωμένη μικρή πρωταγωνίστρια της σειράς Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου.
  • Τον πάτερ φαμίλια ρόλο του Χάρη Σώζου που κάτω από τις φτερούγες του και τη μικρή επιχείρηση του -που τώρα κινδυνεύει- έχει τα παιδιά του ενωμένα και υπό την προστασία του στις δύσκολες στιγμές. Όπως και την αμφίδρομη σχέση μαζί τους.
  • Τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον ρόλο του Ιορδάνη, του άντρα-γκουβερνάντα στο σπίτι του Πέτρου που έχει ένα ενδιαφέρον παρελθόν που θα αποκαλυφθεί μελλοντικά.
  • Τα φωτεινά πλάνα και τα πολλά εξωτερικά γυρίσματα που δίνουν μια «ανάσα» στον τηλεθεατή και μπόλικη αισιοδοξία που έχουμε ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ