Λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του Open, «Σαν Ψέμα» οι πρωταγωνιστές και οι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν μαζί το πρώτο επεισόδιο.

Η γλυκιά ιστορία που έχει στην απαρχή της ένα αναγκαίο και μεγάλο ψέμα που λέει ο μπαμπάς (Νίκος Πολυδερόπουλος) στην κόρη του (Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου) έρχεται στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 για να μας δείξει ότι η ζωή επιφυλάσσει καθημερινά εκπλήξεις.

Οι πρωταγωνιστές του «Σαν Ψέμα», Κατερίνα Γερονικολού και Νίκος Πολυδερόπουλος.

Στην avant premiere που πραγματοποιήθηκε στην Gold Class αίθουσα του The Mall Athens ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Ευθύμης Γεωργόπουλος που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς μίλησαν τόσο για τους χαρακτήρες τους, όσο και για μικρά και μεγαλύτερα ψέματα που λένε ή έχουν ακούσει.

Ο Φειδίας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος και ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου.

Μαζί τους και ο Φειδίας με τον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου οι οποίοι ερμηνεύουν το τραγούδι της σειράς.

Ο Φειδίας και ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου.

Το παρών στην προβολή έδωσε και ο CEO της Barking Well Νίκος Κοκλώνης ο οποίος συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές, αλλά και τους δημοσιογράφους τόσο για το «Σαν Ψέμα», όσο και για άλλα project που έρχονται σύντομα.

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλά με τους δημοσιογράφους πριν από την προβολή της σειράς «Σαν Ψέμα».

Από το πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού δεν έλειπε ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού.
Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Ο Τζώνης Καλημέρης, Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας στο Open.
Ο CEO της Barking Well Νίκος Κοκλώνης με τον πρωταγωνιστή της σειράς Νίκο Πολυδερόπουλο πριν ξεκινήσει η προβολή του πρώτου επεισοδίου.
Ο Τζώνης Καλημέρης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο Νίκος Κοκλώνης αγκαλιά με την πρωταγωνίστρια της σειράς Κατερίνα Γερονικολού.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ