Τόσο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης λίγες φορές έχει δει ο ΑΝΤ1. 6,1% στο δυναμικό για τον Γιώργο Λιάγκα. Δυστυχώς η χημεία με τη Δούκισσα Νομικού ακόμα αναζητείται και μάλλον δύσκολα να δέσει η συνταγή. Είναι χαρακτηριστικό πώς το Breakfast @Star βρέθηκε χτες πάνω από το «Πρωινό» με 7,3% και μόλις 0,2% πάνω από την Μπέττυ Μαγγίρα στα ακαθάριστα νούμερα τηλεθέασης.

Το δυναμικό πάνελ και οι γρήγορες εναλλαγές στη σκαλέτα ευνοούν την Κατερίνα Καινούργιου που πήρε και χτες την πρώτη θέση με 18,3%. Η νίκη της έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και είναι η εκπομπή που ξεκινάει πιο αργά από όλες στη ζώνη της.

Πρεμιέρα χτες για τον Νίκο Μουτσινά, με τον πιο άβολο διάλογο που έχουμε ίσως παρακολουθήσει την εκπομπή του. Η τηλεφωνική επικοινωνία του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πήγε έτσι όπως θα περίμενε και ο ίδιος, αφού η τελευταία δεν άφησε να πέσει κάτω το «καρφί» του περί στημένης κόντρας με την Κατερίνα Καινούργιου για να χτυπήσουν την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά. Ο διάλογός τους ουσιαστικά επισκίασε όλες τις εκπλήξεις της πρεμιέρας κάνοντας αμέσως τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί πήραν το μέρος της παρουσιάστριας του Alpha και όχι του οικοδεσπότη.

Όσο για τα χλιαρά νούμερα τηλεθέασης, ίσως το κοινό του δεν είχε εμπεδώσει ακόμα ότι επιστρέφει (11,8%).

Άνοδος για το GNTM (20,3%) , πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι το κοινό δελεάστηκε από την τεράστια αναπαραγωγή της πρεμιέρας και συντονίστηκε να δει το ανανεωμένο προϊόν. Το δεύτερο επεισόδιο ήταν καλύτερο από το πρώτο, με το reality στοιχείο να παραμένει κυρίαρχο. Αυτή τη φορά όμως επικεντρώθηκε στην κριτική επιτροπή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να κλέβει την παράσταση και το Τwitter να την αποθεώνει.

Το θέμα εδώ είναι αν ήταν εξαρχής συμφωνημένο να συμμετέχει μόνο στον πρώτο κύκλο των οντισιόν ή οι έντονες διαφωνίες της με τους υπόλοιπους κριτές οδήγησαν στην αποχώρησή της (η Παραγωγή υποστηρίζει την πρώτη εκδοχή).

Η Σοφία είναι μια καρτουνίστικη (με την καλή έννοια) περσόνα με σαρωτική προσωπικότητα, ιδανική για τηλεόραση. Ό,τι δηλαδή δεν είχε πέρσι η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, η οποία καταχειροκροτήθηκε χτες στην εμφάνισή της στην πασαρέλα δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μιλάμε φυσικά για το event- υπερπαραγωγή του Fashion TV στον Διόνυσο Zonars κάτω από την Ακρόπολη με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Έναν Νίκο που καταχειροκρότησε το κοινό, ειδικά τις στιγμές που έφευγε εκτός κειμένου. Τώρα για το Just the two of us που ετοιμάζεται πυρετωδώς και αυτές τις μέρες γίνονται τα ραντεβού με τους παίκτες για τις τελικές υπογραφές, πολλά ξέρω, αλλά δεν με αφήνει το αφεντικό να σας τα πω. Τι να κάνουμε που το γραφείο της Έλενας Κατραβά είναι στον ίδιο όροφο με το ΟΚ! και όπου και να πας πέφτεις πάνω στους διαγωνιζόμενους, μέχρι και στην τουαλέτα!

Αυτό που θα μαρτυρήσω είναι ότι ένας από τους νέους και ωραίους φετινούς παίκτες το έχει πάρει τόσο σοβαρά που έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα φωνητικής…

Σας είπα και χτες ότι ο «Παράδεισος των Κυριών» θα είναι το καινούριο hit της σεζόν, αφού και τη δεύτερη μέρα κράτησε την υψηλή του τηλεθέαση (18%) ενώ οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 έδειξαν αυξητική τάση σε σχέση με την πρεμιέρα (11,1%) και προβλέπουμε ότι θα πάει ακόμα πιο ψηλά. Ειδικά ο πρωταγωνιστής, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, κέρδισε ακόμα περισσότερο τo κοινό του twitter που τον ανέβασαν χτες στα κορυφαία trending topics της ημέρας.

Δυστυχώς το «Εκτός υπηρεσίας» που προηγείται μάλλον θα πρέπει να αλλάξει ώρα προβολής αφού καταποντίζει (και όχι άδικα) τα νούμερα του σταθμού στην prime time (6,6%).

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ