Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Dionysos Zonar’s, το Annual Fashion TV World’s Excellence Gala για τα 25α «τηλεοπτικά» γενέθλια του Fashion TV, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου μόδας στον κόσμο. Με θέα τον Παρθενώνα και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο μόδας Fashion TV, οι διοργανωτές του gala, Δημήτρης, Γιώργος Μελισσανίδης και Ευάγγελος Πούλιος γιόρτασαν τα 25 χρόνια παρουσίας του επιτυχημένου καναλιού στην βιομηχανία της Μόδας.

Mε την ευκαιρία του λαμπερού gala ανακοίνωσαν και το λανσάρισμα του Fashion TV Greece, ένα γεγονός που αναβαθμίζει τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Νίκος Κοκλώνης, Χάρης Σιανίδης και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Με οικοδεσπότη της βραδιάς τον Νίκο Κοκλώνη, οι σημαντικοί καλεσμένοι από το χώρο της ελληνικής και διεθνούς μόδας, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής παρακολούθησαν επιδείξεις μόδας από σημαντικούς ξένους και Έλληνες fashion designers. όπως τους Catalin Botezatu, Monalisa Bouvier, Atelier Zuhra, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, BSB, Chara Lebessi, KENDALL + KYLIE κ.α.

 Δημήτρης Μελισσανίδης, Νίκος Κοκλώνη, Ευάγγελος Πούλιος.

Eπίσης έλαβε χώρα το sustainable fashion show του ETHICAL ODE με τίτλο #OnlyUnitedWeWin με Concept Director τον Δημήτρη Γραμματικογιάννη και τους οίκους AKO παιδικά, Musa Collection, Ecoh Studio, Eco Cult, Buffalo, Niki Stylianou, Wear Your Origin, Aspasia Tagliente , Notos Com, Melissanthi Spei.

Ο Νίκος Κοκλώνης με τον Γιώργο και τη Σίσσυ Μελισσανίδη.

Στο λαμπερό gala τραγούδησαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Master KG – Jerusalema.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ