Ας πούμε μόνο αλήθειες σήμερα. Η Τρίτη δεν είναι μια ωραία μέρα. Έχεις φάει την πίκρα της Δευτέρας (ειδικά αν κλείνεις τεύχος μέχρι τα βαριά μεσάνυχτα, όπως εμείς εδώ στο ΟΚ!) και το Σαββατοκύριακο είναι μακριά ακόμα. Τώρα έχεις και την Τσικνοπέμπτη θα μου πεις, αλλά ούτε αυτή μπορείς να ευχαριστηθείς πλέον αφού σε έχουν κάνει (καλώς βέβαια) να νιώθεις ενοχικά που συμμετέχεις σε αυτό το πανηγύρι κρεατοφαγίας.

Το ίδιο ενοχικά πρέπει να νιώθουν και πολλά στελέχη καναλιών που βλέπουν τα «μυθοπλαστικά» τους όνειρα να γκρεμίζονται σιγά σιγά για την επόμενη σεζόν. Το περιβόητο ΕΚΟΜΕ δεν έφερε καλά μαντάτα, οι επιχορηγήσεις θα συρρικνωθούν, άρα θεωρείται δεδομένο ότι του χρόνου θα έχουμε λιγότερες σειρές. Το Mega φαίνεται πιο καλά οχυρωμένο, με τις made in Cyprus σειρές του Ανδρέα Γεωργίου να τους βγάζουν ασπροπρόσωπους. Στον Alpha επικρατεί προς το παρόν ησυχία, ενώ στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως κλειδώνει το prequel της «Μάγισσας». Το κανάλι θέλει πρωταγωνιστικό δίδυμο τη Μαρία Κίτσου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο.

Η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Οριστικό φινάλε για τους «Παγιδευμένους» τον Ιούνιο. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα υπήρχε ένα ερωτηματικό για την τρίτη σεζόν της σειράς που απέκτησε ένα συμπαγές κοινό, τελικά όμως ο σταθμός αποφάσισε να μη συνεχιστεί το φθινόπωρο. Ήδη πάντως ο ωραίος και ταλαντούχος πρωταγωνιστής Μιχάλης Λεβεντογιάννης δέχεται προτάσεις άκρως δελεαστικές αλλά ο ίδιος έχει ορθά αποφασίσει να είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του.

Αρχίζει να πιέζει ο χρόνος για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άρτιες, αλλά ο όρος του συμβολαίου της υποχρεώνει το κανάλι να την ενημερώσει για τις προθέσεις του μέχρι το τέλος του μήνα. Κάποιοι πάντως πιστεύουν ότι η παρουσιάστρια μπορεί στο τέλος να πειστεί να παραμείνει στην καθημερινή πρωινή ζώνη, όσο και αν εκείνη έχει άλλες διαθέσεις και προθέσεις…

Κανάκης VS Πλεύρη

Σε άλλα νέα, η χτεσινή τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη (22,4% χτες στο δυναμικό κοινό) μέσα από την εκπομπή του για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τα lifestyle μαγκαζίνο, προκάλεσαν πολλή συζήτηση και όχι άδικα. Και στο «Πρωινό σουσού» προβάλλαμε το συγκεκριμένο απόσπασμα. Τότε είπα ότι αυτή τη φορά συμφωνώ με τους «Ράδιο Αρβύλα» και ότι στο περιοδικό ΟΚ!, στο οποίο έχω την ευθύνη του περιεχομένου έχω επιλέξει να μην προβάλλω το συγκεκριμένο πρόσωπο αν και έχει μια γαργαλιστική επικαιρότητα.

Αν σχεδίαζα τη σκαλέτα μιας εκπομπής, θα έκανα ακριβώς το ίδιο, χωρίς να κατακρίνω όμως όσους τον δείχνουν. Εξάλλου ο κάθε υπεύθυνος έχει τις δικές του κόκκινες γραμμές. Για παράδειγμα, την πρόσφατη σοκαριστική λεκτική επίθεση του Νίκου Μουρατίδη στη Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από το blog του που είχα αναδείξει πρώτα εδώ στο okmag, η εκπομπή επέλεξε να μην την προβάλλει από σεβασμό στην παρουσιάστρια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και αν διαφωνείς, οφείλεις να σεβαστείς τη γραμμή εκείνων που έχουν και την ευθύνη.

Τα νέα της Παραλιακής

Ετοιμάζονται σιγά σιγά τα μαγαζιά που θα φωτίσουν τις νύχτες μας την καλοκαιρινή σεζόν. Πολλές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά δείτε από τώρα τα προσχέδια για να γνωρίζετε τι ετοιμάζεται.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia, έχοντας δίπλα του τη Λένα Ζευγαρά. Και οι δυο καλλιτέχνες έχουν ήδη συνεργασία με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, οπότε η συνύπαρξή τους επί σκηνής ήταν θέμα χρόνου να προκύψει.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δέχτηκε πρόταση να αναλάβει το Frangelico, ένα μαγαζί που έχει κάνει πολλές φορές την έκπληξη στην παραλία.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημειώνει κάθε Παρασκευή στο Voodoo της οδού Πειραιώς μαζί με τον γιο της Δημήτρη, η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε πρόταση να συνεχίσει τις εμφανίσεις στον χώρο που στέγαζε το καλοκαρινό Voodoo, που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το Posidonio. Εκτός από τον ταχύτατα ανερχόμενο Δημήτρη Σχοινά, ακούγεται ότι θα είναι μαζί της και ο ταλαντούχος Γιώργος Λιβάνης.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Δημήτρης Σχοινάς.

Μιλώντας για το Posidonio, λίγο πρν από την πρεμιέρα του Σταμάτη Γονίδη με τον Στέλιο Ρόκκο, ήδη μαγειρεύεται η διάδοχη κατάσταση. Ο Θοδωρής Φέρρης, που είναι πολύ στα πάνω του φέτος, ετοιμάζεται να θα συνεργαστεί με έναν καλλιτέχνη που έκανε επίσης αθόρυβα μεγάλη επιτυχία φέτος τον χειμώνα, τον Νίκο Απέργη.

Ακριβώς δίπλα στο Romeo, ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζεται να συναντηθεί ξανά με την Έλλη Κοκκίνου, αφού οι χειμερινές τους εμφανίσεις στο Barbarella Athens είχαν κάνει την έκπληξη.

TV QUIZ

Ποιο θηλυκό μέλος πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής φέρεται να συζητάει με τον σταθμό να αναλάβει του χρόνου νέα εκπομπή με άντρα συμπαρουσιαστή μιας και το κεντρικό πρόσωπο δεν θα συνεχίσει την επόμενο σεζόν;

Διαβάστε επίσης: Οι μεγάλες αλήθειες της Ελένης Μενεγάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ