Εσείς τον ανάδρομο τον έχετε νιώσει ή ακόμα; Κάποιες παρεξηγήσεις γίνονται, σχέδια ματαιώνονται, καθυστερήσεις και ανατροπές προκύπτουν. Λες κάτι στον αέρα ή το γράφεις εδώ, κάποιοι το εισπράττουν λάθος, σου κάνουν επίθεση και μετά εσύ προσπαθείς να είσαι ζεν, γιατί χρονιάρες μέρες δεν αξίζει να συγχύζεσαι για ό,τι δεν αξίζει.

Τι μου έμαθε, λοιπόν μέχρι στιγμής αυτή η εβδομάδα:

  • Ότι η Μαρία Αντωνά ενοχλήθηκε πάρα πολύ που είπα στον αέρα ότι δεν μου έκανε έκπληξη που ο Άρης Σοϊλέδης δεν βρίσκεται φέτος στο Survivor All Star. Το επιθετικό μήνυμα που δέχτηκα ήταν στο ίδιο ύφος που σχολιάστηκε έντονα πέρσι και πολλοί είπαν ότι στέρησε τελικά τη νίκη από τον σύντροφό της, ο οποίος αγωνιστικά ήταν ανώτερος από τον Στάθη Σχίζα. Για την ακρίβεια, ο Άρης, δεν δέχτηκε καν τηλεφώνημα από την Acun Medya φέτος…
  • Ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ετοιμάζεται να κάνει αποκαλύψεις στην κάμερα για πολλούς συμπαίκτες του, με πληροφορίες που συγκέντρωνε όσο καιρό βρισκόταν έξω. Αυτές οι αποκαλύψεις θα γίνονται όποτε εκείνος κρίνει ότι εξυπηρετεί τη στρατηγική του.
  • Ότι υπάρχει παίκτης που έχει ήδη εξουδιοδοτήσει τη δικηγόρο του να παρακολουθεί στενά ό,τι γράφεται για εκείνον και να προχωράει σε αγωγές κάθε φορά που ακούγεται κάτι επιζήμιο για εκείνον.
  • Ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος έκανε block στο Instagram την Κατερίνα Δαλάκα λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά. Μαθαίνω για κάποια πράγματα που βγήκαν στην επιφάνεια και άλλαξαν τα πάντα σε μια μόνο στιγμή. Το θέμα είναι τι έγραφε ακριβώς το γράμμα του Δημήτρη που της παρέδωσε μέσω τρίτου λίγες στιγμές πριν επιβιβαστεί στην πτήση της Aegean με προορισμό τη Μαδρίτη και από εκεί στον Άγιο Δομίνικο.
  • Μια πάρα πολύ ευχάριστη ανατροπή θα συμβεί στο My Style Rocks και έχει να κάνει με την κενή καρέκλα που άφησε η Ζενεβιέβ. Ήταν δίκαιο και έγινε (μάλλον) πράξη θα περιοριστώ να πω. Ο χρόνος πάντως πιέζει ασφυκτικά γιατί το τρέιλερ έπρεπε να είχε ήδη γυριστεί, το πρώτο γύρισμα είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιανουαρίου και η πρεμιέρα έξι, μόλις, μέρες μετά!
  • Ότι η Barking Well ετοιμάζεται να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, ενώ σε καλό κλίμα γίνονται συζητήσεις και με τον ΣΚΑΪ.
  • Ότι η ελληνική ψυχαγωγική τηλεόραση κάνει πάλι το λάθος να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της και αυτό σίγουρα απομακρύνει ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές που έχουν τα δικά τους θέματα να λύσουν.
  • Ότι ο Γιώργος Λιάγκας, πιστός στο κλίμα αγάπης των ημερών, με έκανε unfollow στο Instagram. Ευτυχώς που δεν με έκανε block όπως ο Ουγγαρέζος. I miss you both.

Τέλος, να ευχηθούμε και από εδώ στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον γιο της, που αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο λίγες μέρες νωρίτερα. Είχε τύχει να μιλήσουμε λίγες μέρες πριν και μου έλεγε ότι θα γεννούσε στα μέσα του Γενάρη!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ