Μα τι συμβαίνει με τα άστρα και είναι όλοι έτοιμοι να τσακωθούν (και) στην τηλεόραση; Μια βόλτα να κάνεις σήμερα στα sites, και το «Vs» πάει και έρχεται. Ντάνος VS Κατσούλη (φάση «συγγνώμη κύριε ποιος είστε»), Καινούργιου Vs Μουτσινά (με αγάπη όμως), Λιάγκας Vs Δούκισσας («εσύ Κορινθίου μου δεν είσαι ψυχρή και απόμακρη» είπε σήμερα), Ουγγαρέζος Vs όσων διαδίδουν ότι φεύγει από τη Μενεγάκη (θα τους ξεσκεπάσει μόλις συνέλθει, έγραψε), Τσουρός Vs Μάριου Ιορδάνου (επειδή θεωρεί το σκυλί «παιδί» του), Καπερνάρος Vs Ζέτας Δούκας (μα να την πει Ζαν Ντ’ Αρκ;) μέχρι και ο αθυρόστομος Τσιτσιπάς εναντίον του πατέρα του (μα να τον πει μαλάκα; ντροπή!). Για να μην πιάσουμε το Ηλιάνα VS GNTM, που αυτό θέλει ένα blog από μόνο του για να το αναλύσουμε.

Καλά μη νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο εδώ. Δείτε μόνο τι γίνεται αυτές τις μέρες στην Αμερική με τον Κάνιε Γουέστ που τον έδιωξε η Adidas μετά το παραλήρημά του εναντίον των εβραίων και πήγε ο αθεόφοβος χωρίς ραντεβού στα κεντρικά της ανταγωνιστικής Skechers (που ανήκει σε εβραίους!) και τον πέταξαν έξω. Ή με τον Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» που τα έβαλε στα καλά του καθουμένου με τον Κιάνου Ριβς επειδή έζησε αυτός και όχι ο κοινός τους φίλος, Ρίβερ Φίνιξ όταν ήταν πιτσιρικάδες. Πού να στα λέω δηλαδή.

Πίσω στα δικά μας γιατί όπως βλέπω και από τα νούμερα εδώ, τα ξένα, δυστυχώς, δεν πολυενδιαφέρουν το ελληνικό κοινό. Το είχαμε πάντα και στα περιοδικά αυτό το θέμα, δεν είναι τωρινό.

Κουτί παραπόνων

Ενοχλήθηκε μαθαίνω ο φίλος μου ο Γιώργος Λιάγκας γιατί αποκάλυψα ένα μέρος του παρασκηνίου γύρω από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1. Οι πληροφορίες που είχα όμως ήταν διασταυρωμένες και δεν στρέφονταν εναντίον του Γιώργου, όπως κατάλαβε εκείνος. Το κανάλι του είχε δώσει τα ηνία του «Πρωινού», η Φαίη διαφωνούσε με τη σκαλέτα, ζήτησε να έχουν ξεχωριστές εκπομπές, το κανάλι δεν ήθελε, τέλος. Μέχρι, λέει, που την είπαν να κάτσει να ξεκουραστεί έναν χρόνο και να πληρώνεται. Οι δικοί της λένε ότι εκείνος θα μπορούσε να πάει στην απογευματινή ζώνη, οι δικοί του απαντούν ότι κάτι τέτοιο δεν συζητήθηκε ποτέ. Άκρη δεν βγάζεις…

Όπως είχα γράψει και παλιότερα -γιατί, εδώ το έχουμε πει, εμμονές δεν έχουμε- ότι ο Γιώργος ΔΕΝ ήθελε να φύγει η Φαίη από το κανάλι. Τώρα αν εκείνη νιώθει προδομένη επειδή τον έφερε πίσω και μετά της «πήρε» ουσιαστικά την εκπομπή μέσα από τα χέρια, είναι άλλο θέμα. Εξάλλου σε καλό τους βγήκε τελικά αφού και οι δυο κάνουν φέτος την εκπομπή που τους αρέσει.

Το πιο σημαντικό είναι, πώς, ό,τι και αν έχει συμβεί στη δουλειά, δεν έχει επηρεάσει καθόλου τα παιδιά τους. Άλλο οι επαγγελματικές διαφορές, άλλο η οικογένεια που πρέπει να είναι πάνω από όλα. Γιατί ακόμα και αν χωρίσεις με τον άλλον, όταν υπάρχουν παιδιά, οφείλεις να τον θεωρείς για πάντα οικογένειά σου.

Ομολογώ ότι την πρώτη χρονιά της Δανάης Μπάρκα δεν ήμουν καθόλου φαν. Φέτος η εκπομπή έχει να προσφέρει πολύ καλές στιγμές χωρίς να αντιγράφει παλιακές συνταγές. Η παρουσιάστρια έχει μια δεμένη ομάδα που δουλεύει πολύ, αλλά και η ίδια έχει πλέον ωριμάσει και διαχειρίζεται πιο σωστά τον τηλεοπτικό αέρα. Αξίζει να δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Δεν αναφερόμαστε συχνά στην «Κοινωνία ώρα Mega» αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως τα νούμερα είναι και φέτος υπέρ τους. Χτες Πέμπτη η εκπομπή σημείωσε 28,2% στις γυναίκες 25-44.

Η Ελένη Μενεγάκη φλερτάρει συχνά με τα μονοψήφια (8,2% χτες στο δυναμικό κοινό), αλλά συνεχίζει να έχει τη στήριξη των γυναικών 25-44 (15,5%).

Μπορεί το Love Island να θεωρείται καταδικασμένο (6,5%) αλλά οι γυναίκες 15-24 το τιμούν δεόντως (26,3%).

Μόλις 7,4% το «Καλό Μεσημεράκι» και μονοψήφια σε όλα επιμέρους κοινά. Κάτι μου λέει, ότι αν ο Νίκος μπορούσε να σταματήσει σήμερα την εκπομπή θα το έκανε… Τα είχαμε γράψει από πέρσι ότι η εκπομπή έπρεπε να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και ο χαρισματικός παρουσιαστής να επιστρέψει με κάτι καινούριο- δεν βαριέσαι, θα περάσει γρήγορα η σεζόν.

Πάλι την κάτω βόλτα πήρε το Breakfast @Star αν και τα παιδιά έχουν ωραία ενέργεια. Μόλις 5% sto δυναμικό κοινό, ακόμα πιο κάτω δηλαδή από το δίδυμο Παπίλα-Καρτελιά -να τα λέμε κι αυτά.

Για κάποιο άγνωστο λόγο, η σειρά «Τρία μίλια» φαίνεται να αρέσει πολύ στα παιδιά (19,2%).

39,7% στις γυναίκες 25-44 έκανε χτες ο «Σασμός» και 42,8% στις γυναίκες 45-64.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του συνεχίζουν με φόρα και μάλιστα το κοινό που προτίμησε χτες περισσότερο τους «Ράδιο Αρβύλα» ήταν οι γυναίκες 15-24 (25,8%). Κλείνουμε λοιπόν με το πιο ouch! βίντεο της χτεσινής τους εκπομπής. Καλό τριήμερο και προσοχή στους δρόμους φίλοι μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ