Αν κάτι μας χαρακτηρίζει εδώ στην Barking Well, είναι η ελευθερία λόγου που έχουμε από την ιδιοκτησία. Βγαίνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και λέει ότι η θεματολογία του «Χαμογέλα και πάλι» δεν μπορεί να στηρίξει την προσωπικότητά του. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει -και μας βρίσκει σύμφωνους- ότι, αν δεν θέλει τη θέση που έχει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ας έρθει κάποιος που το έχει ανάγκη. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και με τις δύο κυρίες εύλογα αναρωτιέται γιατί ξαναγύρισε σε μια εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογία- ο ίδιος άνθρωπος βέβαια όταν έληξε η συνεργασία του με τη Σίσσυ δεν είχε κρύψει τη μεγάλη του πικρία, προκαλώντας αμηχανία τόσο σε εκείνη, που έσπευσε αμέσως να απαντήσει όσο και στην Κατερίνα Ζαρίφη που προετοίμαζε με αγωνία τη νέα τους εκπομπή.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανήκουν σε μια κατηγορία νεαρών πετυχημένων influencers που κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τις άλλες τους δραστηριότητες σε σχέση με την τηλεοπτική τους αμοιβή. Φυσικά η τηλεοπτική παρουσία είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που τους βοηθάει περισσότερο στις δουλειές τους. Την ίδια στιγμή όμως και οι δύο έχουν δώσει κάποια θετικά δείγματα στο γυαλί πέρα από την ωραία τους εξωτερική εμφάνιση- ο μεν Βασάλος κάνει συνεντεύξεις με το δικό του στυλ, ενώ ο Αλεξάνδρου, όταν έχει όρεξη και το θέμα τον ενδιαφέρει, το σχόλιο του είναι πετυχημένο. Για την ιστορία, πάντως, ο Βασάλος απάντησε σε όσους τον κατέκριναν: «Παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, όλα τα παιδιά είναι οικογένεια για εμένα και αυτό ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα, έτσι ήθελα και επέστρεψα».

YouTubers στα χαρακώματα

Και μιας και αναφέραμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Βενετία Καμάρα τη γνωρίζετε; Η Βενετία είναι μια πολύ δημοφιλής youtuber, πρώην κολλητή μετον νυν κολλητό του τον Φίπστερ, αλλά τώρα πια δεν είναι. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα συνέβη αυτό που ακολουθεί μετά το unfollow που του είχε κάνει εκείνη και διάφορα σχόλια όπου, προφανώς, φωτογράφιζε ο ένας τον άλλον χωρίς ονόματα:

Όλο αυτό από μόνο του μπορεί να μην είναι αρκετά πικάντικο, ειδικά αν δεν σε αφορούν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Έλα όμως που η κατάσταση γίνεται λίγο πιο σύνθετη: Η Βενετία ήταν και πρώην φίλη της Άννας Μαρίας Βέλλη την εποχή που τα είχε με τον Άρη Μακρή. Το πρώην ζευγάρι μάλιστα είχε συστήσει τη Βενετία με τον σύντροφό της. Όταν η Βέλλη και ο Μακρής χώρισαν, το νέο ζευγάρι λέγεται ότι συνέχισε να κάνει παρέα με τον Άρη (χωρίς όμως να τον ακολουθεί στα social), οπότε η Βέλλη μαζί με τη Μικρή Ολλανδέζα (επίσης διάσημη youtuber) την έκαναν unfollow, γεγονός που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από το κοινό τους, που χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα. Πριν από λίγες εβδομάδες η Βέλλη αναφέρθηκε σε μια πρώην φίλη της youtuber που συνέχιζε να κάνει παρέα με τον «κακοποιητή» της, χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε λίγη ώρα μετά.

Λεπτομέρεια: Ο Φίπστερ και η Βέλλη, όχι μόνο κάνουν στενή παρέα τελευταία αλλά φημολογείται ότι ετοιμάζονται να συνεργαστούν.

Χορεύοντας με την Ελένη

Όταν η Ελένη Μενεγάκη παθαίνει έντονη… εξωστρέφεια, πάντα υπάρχει ένας λόγος. Την ίδια στιγμή που όλοι συζητάνε αν η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Mega και θα μετακομίσει στην πρωινή ζώνη, εκείνη ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο instagram, ακόμα και αγουροξυπνημένη, βγαίνει τα βράδια και κάνει διαρκή πειράγματα στους άντρες συνεργάτες της προκαλώντας τους χαριτωμένη αμηχανία. Το γραφείο τύπου του καναλιού τηρεί σιγή ιχθύος, δηλώνοντας πλήρη άγνοια για τα θέματα που την αφορούν, ενώ την ίδια στιγμή ακούγεται πως μια νέα «βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει στο κανάλι μετά τον ξαφνικό θάνατο του «Mega Καλημέρα». Το μόνο δεδομένο είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη ξέρει πολύ καλά πού ακριβώς θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν καθώς έχει ήδη κάνει τα ραντεβού της με τη δίοικηση και την ιδιοκτησία, οπότε θα περάσει χωρίς άγχη και αγωνίες τις Πασχαλινές της διακοπές, πιθανότατα στις αγαπημένες της Μαλδίβες.

Η Ελένη Μενεγάκη

Πού πάει η Δανάη;

Την ίδια στιγμή στο στρατόπεδο του «Πάμε Δανάη» γίνονται προσπάθειες με τους υπεύθυνους της εκπομπής για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης ώστε να μην μεταφερθεί η εκπομπή τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, σενάρια που λέγεται ότι έχουν ενοχλήσει πολύ τον Κώστα Τσουρό και την ομάδα του, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν περνάνε και τον μήνα του μέλιτος με τη δίοικηση, ειδικά μετά το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσαν με τις εικόνες του Γιώργου Μαρίνου από το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στο οποίο φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια πάσχοντας από άνοια. Μάλιστα ακόμα και σήμερα στο youtube του Mega υπάρχει ακόμα -ξεχασμένο;- το τρέιλερ της εκπομπής που ανέφερε ότι ο Γιώργος Μαρίνος θα ήταν ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ της εκπομπής και όλοι νόμιζαν ότι θα φιλοξενούσαν αποκλειστικές δηλώσεις.

Μάλιστα αυτό που ενόχλησε ακόμα πιο πολύ ήταν οι απαντήσεις που έδωσε ο παρουσιαστής για το θέμα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, όσο αγνές και αν ήταν οι προθέσεις του.

Για να κλείνουμε ένα ένα τα θέματα, μην περιμένετε να δείτε τη Μαγγίρα στην καθημερινή πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. Αποφάσεις οριστικές πάντως δεν θα ανακοινωθούν πριν από το Πάσχα.

Στα μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια που λήγουν φέτος και βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση, προσθέστε και αυτό του Νίκου Χατζηνικολάου….

Διαβάστε επίσης: Γιατί χώρισε η Αντωνά με τον Σοϊλέδη, πότε κάνει πρεμιέρα η Δρούζα και τι συμβαίνει με τη Σκορδά και τον ΣΚΑΪ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ