Ποια είναι η αλήθεια για τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη;

Πολλά ακούγονται γύρω γύρω, αλλά όπως είπε ενοχλημένος ο Άρης, καλύτερα να μη μιλάει το περιβάλλον τους αλλά οι ίδιοι -ένα περιβάλλον που έχει πάρει, όμως, έστω και διακριτικά, το δικό της μέρος. Το θέμα είναι πως αυτό το πολύ αγαπημένο ζευγάρι σχεδίαζε εδώ και τρία χρόνια τον γάμο του και λειτουργούσαν πάντα τόσο προστατευτικά ο ένας με τον άλλον φτάνοντας στο σημείο να ανοίξουν μέτωπα. Πέρσι θυμάμαι όταν συνεργαζόμουν με τη Φαίη Σκορδά, μου είχε ζητήσει εκείνη τον λόγο κάπως επιθετικά επειδή θεώρησε ότι είχα θίξει τον αγαπημένο της σχετικά με το Survivor, ενώ μέχρι τότε οι σχέσεις μας ήταν άριστες. Φέτος, εκείνος υπερασπίστηκε δημόσια τη σύντροφό του απέναντι στη, μέχρι τότε φίλη τους, Κατερίνα Δαλάκα, όσο ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Η μία πλευρά πάντως λέει ότι ο χωρισμός είναι οριστικός, ενώ η άλλη πλευρά μιλάει για «κρίση». Ό,τι είναι καλύτερο και για τους δύο θα ευχηθούμε εμείς και να μη βιαστούν να σβήσουν τα τατουάζ που είχαν κάνει με τα ονόματά τους.

Έκανε τελικά ραντεβού η Φαίη Σκορδά με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ;

Μια… ανησυχητική ησυχία είναι η απάντηση. Με το συμβόλαιό της να λήγει στις 31 Ιουλίου και τις διαρροές να συνεχίζονται ακάθεκτες, οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε κάποια επαφή. Το κανάλι επισήμως δείχνει άκρως καθησυχαστικό και δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τη ζώνη 12-2 να γίνεται ενημερωτική. Έχεις όμως στο δυναμικό σου ένα ισχυρό τηλεοπτικό brand, όπως τη Φαίη. Ακούς και διαβάζεις ότι τη διεκδικεί το Mega, άσχετα αν αυτό ισχύει ή όχι. Αν δεν θες να τη χάσεις, δεν φροντίζεις να κάνεις έστω μια επαφή για να δεις τις προθέσεις της όπως έχεις ήδη μιλήσει με άλλα ονόματα όπως ο Φερεντίνος και ο Σεφερλής; Απλή, κοινή λογική.

Παντρεύτηκε τελικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Με μια επιφύλαξη να πούμε εδώ, πως, όχι, δεν έχει παντρευτεί όπως έχουμε εμείς στο μυαλό μας τον γάμο, αλλά στην καρδιά της νιώθει παντρεμένη και ευλογημένη μετά την πολύ άσχημη κατάληξη που είχε η προηγούμενη σχέση της, όπως αποκάλυψε σήμερα στο «Πρωινό Σουσού».

Ολοκληρώνει τον κύκλο του το «Σπίτι με το Mega»;

Σε αντίθεση με το «Σάββατο με φίλους» του Χρήστου Φερεντίνου, το «Σπίτι με το Mega» δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη φετινή σεζόν. Μετά το αφιέρωμα στον Αντώνη Ρέμο, μαθαίνουμε ότι έχει προγραμματιστεί ήδη άλλη μια εκπομπή με την Έλενα Παπαρίζου. Το κανάλι επιθυμεί να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, ίσως όμως ως special event και όχι σε εβδομαδιαία βάση.

Τσακώθηκε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη;

Η φήμη αυτή κυκλοφόρησε όταν έγινε γνωστό πως εκείνος ξεκινάει μόνος του από αυτή την εβδομάδα τις εμφανίσεις του στο Barbarella της Θεσσαλονίκης, αν και της είχε γίνει πρόταση. Η εξήγηση εδώ ήταν όμως απλή. Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, Σάββατο η Δέσποινα συμμετέχει στο J2US ενώ είχε ήδη κλεισμένες εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Αποχωρεί η Άρια Καλύβα από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα;

Η περιζήτητη δημοσιογράφος λόγω της εμπειρίας της στο αστυνομικό ρεπορτάζ έχει σύμβαση αορίστου χρόνου με το κανάλι του Αμαρουσίου και, ναι, έχει ήδη δεχτεί διερευνητικά τηλεφωνήματα από δύο άλλες εκπομπές για του χρόνου. Η ίδια πάντως δηλώνει ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, αν και συχνά διαφωνούν έντονα στον τηλεοπτικό αέρα.

Ποιοι θα πρωταγωνιστούν στη νέα επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο «Άλσος»;

Τρία μεγάλα ονόματα έχουν μαθαίνουμε ότι έχουν ήδη κλείσει στην πολυαναμένομενη παράσταση του καλοκαιριού. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Ελένη Καστάνη. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο και η ταλαντούχα Δήμητρα Ματσούκα.

Θα πρωταγωνιστήσει τελικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο prequel της «Μάγισσας»;

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν με ολοκαίνουριο καστ (κάπως πρέπει να γίνει απόσβεση στο πανάκριβο σκηνικό!) αλλά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι». Στα θεατρικά πλάνα του είναι πάντως να συνεχίσει με το πετυχημένο Underground στο «Ακροπόλ» και την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές.

Σε ποια ζώνη θα προβάλλεται τελικά η νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα στο Open;

Αν και είχε γραφτεί ότι η Άννα Δρούζα επιστρέφει τηλεοπτικά στην απογευματινή ζώνη, η εκπομπή της που βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασιών θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα στη late night ζώνη. Με το TV Queen να εισβάλλει δυναμικά στο prime time με επικεφαλής τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τις «Ανοιχτές Υποθέσεις» του Πέτρου Κουσουλού (που βρέθηκαν πάνω από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου τις δύο πρώτες εβδομάδες προβολής), την επιστροφή του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και το «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη, το Ανοιχτό κανάλι μπαίνει σε λίγες εβδομάδες δυναμικά στη βραδινή ζώνη με ένα άκρως ανταγωνιστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Το επόμενο βήμα της Ελεονώρας Μελέτη και η απρόσμενη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ