Πόσο ρετούς έχει το δικαίωμα να κάνει η Ναταλία Γερμανού στις φωτογραφίες της; Όσο θέλει. Αυτή είναι η προφανής και η σωστή απάντηση. Κοίταξε να δεις τι γίνεται όμως. Όταν μιλάμε για ένα δημόσιο τηλεοπτικό πρόσωπο που φροντίζει να περνάει σοβαρά κοινωνικά μηνύματα μέσα από την εκπομπή του με μεγάλη ευαισθησία και ενσυναίσθηση, η εικόνα που πλασάρει μέσα από τα social media, δείχνει μια απόρριψη του πραγματικού του εαυτού, όπως είχε πει και η Ελεονώρα Μελέτη σε δήλωσή της με αφορμή τις αρετουσάριστες εικόνες της στο Instagram. Και αυτό δημιουργεί μία σύγχυση, είναι

Γενικά οι celebrities, κυρίως οι γυναίκες, χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Εκείνοι που επιθυμούν ή και απαιτούν οι εικόνες τους να βγαίνουν με τις αναλογίες της Ιρίνα Σάικ και δέρμα μωρουδίσιο. Υπάρχουν και εκείνες -ευτυχώς- που σου ζητάνε λιγότερο ρετούς ώστε να μη φαίνονται αφύσικες. Έχεις λοιπόν τη Ναταλία, που είναι 58 ετών και μοιάζει έτσι κι αλλιώς πολύ νεότερη, αλλά στις τελευταίες φωτογραφίες της θέλει να έχει το πρόσωπο της Ιωάννας Μπέλλα, η οποία χρησιμοποιεί το ίδιο app που έχει μηνιαία συνδρομή και σου κάνει ό,τι θες αυτόματα -μάλιστα έχει και δείκτη «ρεκτιφιέ» από το 1 έως το 5, οπότε εδώ έχουμε μάλλον μία περίπτωση που τερματίζει το κοντέρ. Ανασφάλεια πες το, γυναικεία φιλαρέσκεια, αντιγραφή ενός trend (αφού όλες το κάνουν γιατί όχι κι εγώ;). Πέρσι τέτοια εποχή οι followers της έκαναν παρατήρηση γιατί είχε ανακαλύψει το άλλο app που σε έκανε Τιραμόλα, ώστε να φαίνεσαι πιο αδύνατη και με 160 εκατοστά πόδια -το ίδιο χρησιμοποιεί η Μαρίνα Πατούλη.

Εγώ τη Ναταλία που ξέρω 100 χρόνια και αγαπώ πραγματικά, δεν τη θέλω έτσι, αλλά ούτε θέλω να τη στεναχωρήσω -έτσι κι αλλιώς η ίδια έχει πει ότι δεν την ενοχλεί η κριτική όταν δεν είναι εμπαθής. Θέλω να αγαπάει περισσότερο την αληθινή της εικόνα γιατί είναι πιο ελκυστική. Είναι μία από τις πιο πετυχημένες και περιζήτητες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Αποφάσισε να παλέψει με βαριά στερεότυπα, όταν είχε παραδεχτεί πριν από 20 χρόνια κιόλας ότι δεν ήθελε να γίνει μητέρα. Έχει βγει με νεότερους άντρες όταν ακόμα ήταν ταμπού. Έχει παραδεχτεί την ηλικία της όταν οι περισσότερες προσπαθούσαν να την κρύψουν. Έχει ανθρώπους γύρω της που την αγαπάνε, είναι απίθανα ευφυής, άκρως δυναμική και ουσιαστικά αυτοδημιούργητη. Γιατί το επίθετο «Γερμανός», όπως και κάθε διάσημο επίθετο, είναι σαν ένα ασανσέρ που σε πάει μέχρι τον πρώτο όροφο. Για να φτάσεις στο ρετιρέ πρέπει να ανέβεις με τις σκάλες.

Mega αγωνία

Αλλάζουμε θέμα και κλίμα, όπως λένε στις εκπομπές και πάμε στην πρωινή ζώνη του Mega. Παίρνει τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη ο πρώην συνεργάτης της, Κώστας Τσουρός την επόμενη χρονιά; Επειδή λες κάτι και μετά το βλέπεις να τεντώνεται σαν λάστιχο ας ξεκαθαρίσουμε πρώτον ότι αν η Ελεονώρα δεν θελήσει να συνεχίσει στη συγκεκριμένη ζώνη θα είναι δική της απόφαση αφού το κανάλι είναι ευχαριστημένο με το προϊόν της. Ο Κώστας Τσουρός θα ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή αφού έχει την εμπειρία. Προφανώς όμως το κανάλι για να αλλάζει το πλατό της εκπομπής του σημαίνει ότι θέλει να την ενδυναμώσει απέναντι στον ανταγωνισμό, άρα το μέλλον της σίγουρα δεν έχει κριθεί. Η τελευταία εξέλιξη εδώ είναι ότι υπάρχει ήδη έτοιμη η διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που η Ελεονώρα αποφάσισει να αποχωρήσει. Επίσης αν αφήσει το «Mega Καλημέρα» δεν σημαίνει ότι δεν θα μας λέει Mega Καλησπέρα….

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του My Style Rocks αργά το βράδυ της Κυριακής -όπως και πέρσι έχουν γυριστεί εναλλακτικά φινάλε με τις νικήτριες- εμείς θα δούμε να το σηκώνει όποια ψηφίσει εκείνη τη μέρα το κοινό. Σήμερα μάλιστα βγήκε στον αέρα και το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής του νέου κύκλου που θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον επόμενο μήνα, έτσι ώστε να μην αφήσουν καθόλου χώρο στο Shopping Star.

Η απορία της Τρίτης: Μάθαμε τελικά που βρίσκεται και τι κάνει αυτό το ελαφάκι που αναζητούσε με αγωνία ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του; Είναι θηλυκό ή αρσενικό;

Κι άλλη απορία: Τη Δευτέρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά ασχολήθηκε επισταμένως με την εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης και την επόμενη μέρα το Fay’s Time έδειξε τα υψηλότερα νούμερα στους πίνακες της Nielsen. Απίθανη σύμπτωση!

Η ατάκα της ημέρας από τον Γιώργο Λέντζα στο «Στούντιο 4»: «Είμαι ο πρωθυπουργός των μετρίως διασήμων!».

Σας αφήνω μέχρι την Πέμπτη με το χριστουγεννιάτικο hit της, ελληνικής καταγωγής (και πρώτης νικήτριας του American Idol) Κέλι Κλάρκσον:

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ