Άκρως διδακτική και αυτή η εβδομάδα που πέρασε. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα πρέπει να απαντάει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέχρι κάποιος από τους δυο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Τριαντάφυλλος και ο Βαλάντης θα κατηγορούν την παραγωγή του Survivor για στημένα ζευγάρια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πάνε μαζί μέχρι και προς νερού τους, αλλά είναι φίλοι και συνεργάτες. Η Γαρυφαλιά Καλλιφώνη θα πηγαίνει εναλλάξ στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας (πάλι μέσα #not έπεσαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1) αν και μετά από όσα έγιναν, κανείς εκεί μέσα δεν χαίρεται που τη βλέπει εκτός -ίσως, μάλλον, μπορεί, ποιος ξέρει- από τον αγαπημένο της.

Μέχρι να βγει στον αέρα το J2US, θα έχουμε ακούσει άλλα 56, τουλάχιστον, ονόματα ότι έκαναν ραντεβού. Η πετυχημένη συνταγή δεν θα αλλάξει. Και από έντεχνο θα έχει, και από original λαϊκό, και από πιο ποπ νεανικό, λες να δούμε και τον Bo για τη Survivor επικαιρότητα;

Μένει λίγο τώρα η Καίτη Γαρμπή να έρθει λίγο πιο κοντά με την υπόλοιπη επιτροπή- αγαπημένε Νίκο Κοκλώνη βάλε την να κάτσει δίπλα στη Βίκυ Σταυροπούλου, άκουσέ με σε αυτό…..

Ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΟΚ! δουλεύει πυρετωδώς η ομάδα του dr Oz, που ακόμα αναζητείται ο ελληνικός τίτλος. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα πάντως.

Κάτι καινούριο και άκρως θεαματικό ψήνεται στον ΣΚΑΪ, και δυο ραντεβού έχουν ήδη γίνει. Μείνετε εδώ συντονισμένοι, θα σας έχουμε περισσότερα σύντομα.

13% έφτασε στο δυναμικό κοινό το Σάββατο η Μαρία Μπακοδήμου. Η εκπομπή βρήκε τα πατήματά της και κυρίως τον ρυθμό της. Ευοίωνα νούμερα και για την Ελένη Τσολάκη, με 9% μέσο όρο και 14% σε τέταρτο. Σίσσυ Χρηστίδου και Ναταλία Γερμανού παραμένουν σταθερές αξίες πάντως στην ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου. Η πρώτη έφτασε το 17,1% σε τέταρτο το Σάββατο, ενώ η δεύτερη άγγιξε το 19,5%.

Χρυσή επιλογή ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το My Style Rocks. Εμίλια, Ρέινα, Νικόλ και Τζωρτζίνα είναι οι παίκτριες τζακ ποτ που τραβούν επάνω τους τα φώτα, άσχετα αν φαβορί θεωρείται μέχρι στιγμής η Όλγα.

Είπαμε για Survivor πριν, είδαμε και τον κολλητό της Ελευθερίας Ελευθερίου σήμερα, Νίκο Γιάννη, που επιβεβαιώσε στο «Γεια σου» τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, την οποία εκείνος μάλλον δεν θεωρούσε σχέση αν και τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει αφήσει πίσω του αποδεικνύουν το αντίθετο. Η Ελευθερία, που την έχουν να περιμένει με τη βαλίτσα στο χέρι για να πάει Καραϊβική, είναι αποφασισμένη, μου λένε, να τον εκθέσει σε όλη την Ελλάδα μπαίνοντας στο παιχνίδι. Κάπου ενδιάμεσα θα βλέπουμε και μερικά αγωνίσματα, αλλά εμάς εδώ αυτά μας ενδιαφέρουν. Όσο για την Καρολίνα, ο Μπάμπης Bo της είχε φέρει μέχρι και κομποσχοίνια διαβασμένα από το Άγιο Όρος για να τα πάρει μαζί της στο νησί #καλά_πήγε_και_αυτό.

Κουιζάκι: Ποια παρουσιάστρια έχει μεγάλη αγωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της μιας και τα νούμερα δεν την ευνοούν αυτή την περίοδο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ