Έχοντας πλέον αναρρώσει από την πνευμονία που τον ανάγκασε να νοσηλευτεί τον περασμένο μήνα έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό στη Ρόδο, ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε πρόβες στο Fantasia για να κάνει πρεμιέρα μάλλον στις 8 Οκτώβρη. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και το νέο του single, που όσοι το έχουν ακούσει μιλάνε για εξασφαλισμένη επιτυχία.

Στα μέσα του μήνα (πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας η 16η Οκτώβρη) ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στις πίστες και συγκεκριμένα στο «Κέντρο Αθηνών». Μαζί του ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο ταχύτατα ανερχόμενος Νικηφόρος, που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να λάβει μέρος στο Just The Two Of Us του Alpha, ξεκινάει την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου τις εμφανίσεις του στο Voodoo της οδού Πειραιώς.

Χάλασε τελικά η συμφωνία του Δήμου Αναστασιάδη με το Estate. Ο περιζήτητος καλλιτέχνης βρήκε όμως αμέσως νέα στέγη σε νέο χώρο στην περιοχή της Πλάκας. Πρεμιέρα, εκτός απροόπτου στα μέσα του επόμενου μήνα. Στη θέση του, όπως ακούγεται θα είναι η Καίτη Γαρμπή, όχι όμως με τον Διονύση Σχοινά, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί αλλά με τον Τριαντάφυλλο.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς.

Μέσα στον Νοέμβριο θα κάνει πρεμιέρα και ο Αντώνης Ρέμος στο «Ιερά Οδός», ενώ το Teatro του Κώστα Μπερτάκη, παρά τις φήμες για Αργυρό- Φουρέιρα, παραμένει κλειστό… μέχρι νεωτέρας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

Ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα με πολύ εντατικούς ρυθμούς και τα γυρίσματα του Style me Up για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο -τα ωραία και ακριβά πλατό δεν φτιάχνονται σε μια μέρα! Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για τον επαγγελματισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όταν έχεις μάθει να δουλεύεις στο εξωτερικό, συμπεριφέρεσαι αλλιώς.

Μιας και είπαμε για την Ηλιάνα, η μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου, ΔΕΝ έχει υπογράψει ακόμα με το Open, όπως ακούστηκε. Υπάρχουν κάποιες… δημιουργικές διαφορές που δεν έχουν επιλυθεί ακόμα.

Η Έλενα Χριστοπούλου.

Μεγάλη επιτυχία της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha: Τη δεύτερη μέρα προβολής της όχι μόνο πέρασε μπροστά από τον ανταγωνισμό αλλά στις γυναίκες 25-44, το group που αγαπάνε περισσότερο οι διαφημιστές, έκανε 27,2% έναντι 10,4% που ήταν η επίδοση της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ