Το όνομά του έγινε ευρέως γνωστό τον χειμώνα που μας πέρασε εξαιτίας της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μέχρι σήμερα όμως, ο Γιώργος Λιβάνης δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για εκείνη, ενώ το τραγούδι με τίτλο «Να είσαι ευτυχισμένη», που κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, συνδέθηκε με το άδοξο τέλος της σύντομης αυτής σχέσης και έγινε αμέσως επιτυχία αφού έντυσε μουσικά και το παιχνίδι που σημείωνε εκείνη την εποχή μεγάλη τηλεθέαση.

Ο Γιώργος Λιβάνης, που φήμες τον ήθελαν να φλερτάρει και με τη Βίκυ Κάβουρα, επιστρέφει τον χειμώνα στις αθηναϊκές πίστες. Συγκεκριμένα θα εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών», εκεί όπου εμφανιζόταν τελευταία φορά, ο πρώην σύντροφος της Βίκυς, Νίκος Οικονομόπουλος.

Φυσικά δεν θα είναι μόνος του, αφού το «πρώτο» όνομα θα είναι ο συνονόματός του, Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τελευταίος βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις να τραγουδήσει το καλοκαίρι στο Ribas της Βάρκιζας, αλλά τελικά τα μέτρα κατά του κορονοϊού τον έκαναν -σοφά, όπως αποδείχτηκε- να αλλάξει γνώμη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από τρεις επιχειρηματίες για τον φετινό χειμώνα αλλά τελικά προτίμησε το «Κέντρο Αθηνών», ένα μαγαζί που, έκτος από τον Νίκο Οικονομόπουλο, τα τελευταία χρόνια έχει φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία τον Νίκο Βέρτη, την Πάολα, τη Νασάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Σάκη Ρουβά.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτές τις μέρες έχει προγραμματιστεί να γίνει και η φωτογράφιση του Γιώργου Μαζωνάκη και του Γιώργου Λιβάνη για την αφίσα του σχήματος και οι πρόβες δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ