Ευχάριστα νέα για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Τη στιγμή που όλοι εμείς μιλούσαμε για τον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, εκείνη έδινε βάρος στα επαγγελματικά της, παρακολουθώντας εντατικά σεμινάρια υποκριτικής. Μάλιστα οι κόποι της απέδωσαν καρπούς πολύ γρήγορα αφού το καλοκαίρι θα λάβει μέρος στη νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο θέατρο Άλσος. Η Ναυσικά θα έχει την ευκαιρία να παίξει δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πάνος- προσεχώς- γαμπρός Μουζουράκης. Τον ενδιαφέρον είναι ότι όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έδωσαν τα χέρια με τους παραγωγούς χωρίς να έχουν ούτε ένα κείμενο στα χέρια τους!

Κανένας εκνευρισμός στον ΣΚΑΪ μετά τη συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στο «Πρωινό Μας» όπως ακούστηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή. Εξάλλου ο Μάρκος δεν επιβεβαίωσε τίποτα παραπάνω χτες από όσα γνωρίζαμε. Ότι θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι και θα πρωταγωνιστήσει σε εβδομαδιαία κωμική σειρά, remake παλιότερης τηλεοπτικής επιτυχίας. Το κανάλι δεν επιβεβαιώνει αν η σειρά αυτή είναι τελικά το «Ορκιστείτε παρακαλώ». Εξάλλου, όπως μαθαίνουμε η διεύθυνση ψυχαγωγίας του σταθμού δεν έχει λάβει ακόμα τα σενάρια.

Όλα κύλησαν ομαλά στο πρώτο γύρισμα του Secret Song την Τρίτη, με τη παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού πολύ όμορφη και, όπως πάντα άρτια στον ρόλο της. Κρίμα που, εξαιτίας των εκλογών, θα πρέπει να περιμένουμε τελικά μέχρι το φθινόπωρο για την πρεμιέρα.

Μένοντας στον Alpha, παραμένει στο δυναμικό του σταθμού ο Άκης Πετρετζίκης και οι 1,8 εκατομμύρια (!) followers του. Το κανάλι θέλει να διατηρήσει την πρωτιά και την επόμενη σεζόν, με τα γερά χαρτιά του στη μυθοπλασία- Σασμός, Παράδεισος, Μουρμούρα- να έχουν πάρει το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον τόσο ο «Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια αλλά και το «Προξενιό της Ιουλίας» βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη και θα πάρει τη θέση της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Μιας και αναφερθήκαμε στον Κωνσταντίνο, τα γυρίσματα του παιχνιδιού «Οι προδότες» ολοκληρώνονται σε ένα δεκαήμερο και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Στην άλλη όχθη του Mega, πέρα από τη «Γη της ελιάς» , βαρύ πυροβολικό θεωρείται το, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, «Ναυάγιο» που θα πάρει τη θέση του «Μαύρου Ρόδου». Το πρωταγωνιστικό καστ θα πρέπει να κλείσει μέχρι τα τέλη του Μάη ώστε να ξεκινήσουν αμέσως μετά τα γυρίσματα. Όσο για το, οκτώ επεισοδίων, Milky Way του Βασίλη Κεκάτου τρέφει σοβαρές ελπίδες για διεθνή πορεία ανάλογη με αυτή του Maestro.

Μιλώντας για το Maestro, μην ελπίζετε να το δείτε σύντομα. Από Μάρτη του 2024 λένε όσοι γνωρίζουν…

Πολλοί διεκδικούν τον Γιάννη Στάνκογλου για τις σειρές που θα προβληθούν του χρόνου, αλλά δυστυχώς η απάντησή του είναι αποκαρδιωτική για τους παραγωγούς. Εξαιτίας της καλοκαιρινής θεατρικής του περιοδείας, δηλώνει διαθέσιμος μετά τις 20 Αυγούστου.

Το ίδιο ισχύει και για τον εξίσου περιζήτητο Βασίλη Μπισμπίκη, που φέτος το καλοκαίρι έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί και να μην κάνει γυρίσματα.

Στον ΣΚΑΪ, το πιο δυνατό χαρτί στην prime time ζώνη θεωρείται -δικαίως- το remake της θρυλικής σειράς «Οι Πανθέοι». Το αστείο που κυκλοφορεί ανάμεσα στους συντελεστές της σειράς, είναι ότι η Κάτια Δανδουλάκη, που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, δείχνει ακόμα τόσο νέα, που θα μπορούσε να ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο της Μάρμως 45 χρόνια μετά!

Πολύ καλά δείγματα έχει πάρει ο ΑΝΤ1 από τη σειρά «Η Μάγισσα» του Λευτέρη Χαρίτου. Ο άξιος σκηνοθέτης μάλιστα «πετάγεται» συχνά από το κτήμα Νάσιουτζικ που γυρίζεται η σειρά στα Κάπα studios που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση. Άλλωσε εκεί πολλά αγαπημένα πρόσωπα…

Η Χρύσα Μασούρου, μετά την παραίτησή της από τη διεύθυνση προγράμματος του Open, φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1. Το ραντεβού έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και σε πολύ καλό κλίμα.

Σας αφήνουμε για σήμερα με το αγαπημένο μας τραγούδι της φετινής Eurovision από τη Γαλλίδα La Zarra, που όπως μάθαμε αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τη γλώσσα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ